Nemzetközi

2020-ecseki-nandor-gondomar

Újabb nagyszerű győzelmet aratott a magyar férfiválogatott a Gondomarban zajló olimpiai selejtezőn, ezúttal a britek ellen, így továbbra is versenyben van a tokiói csapatverseny utolsó, még kiadó helyéért.

Bővebben...

2020-majoros-bence-gondomar

A magyar férfiválogatott a fehéroroszok ellen aratott csütörtöki 3:0-s győzelme után pénteken a svédektől ugyanilyen különbséggel kikapott, így a skandinávok szereztek kvótát az idei olimpia csapatversenyére. A mieink még szintén kvalifikálhatják magukat a tokiói játékokra, ám ehhez a hétvégén egymás után három mérkőzést kellene megnyerniük a portugáliai kvalifikációs viadalon.

Bővebben...

2020-olimpiai-csapatselejtezo

A hétfő esti sorsoláson kiderült, mely csapatokon keresztül vezethet a magyar válogatottak útja a tokiói olimpiára.

Bővebben...

2020-noi-valogatott-gondomar

A magyar női válogatott bravúros, 3–1-es győzelmet aratott a házigazda portugálok ellen az olimpiai csapatselejtező nyolcaddöntőjében, ezzel kijutott a tokiói olimpiára! A férfiválogatottunk szintén remekelt, és a fehéroroszok elleni 3–0-s sikerével egy lépésre került a kvótától.

Bővebben...

2019-harimoto-tomokazu

Január 19-én zárult a nevezés a 2020-as World Tour-sorozat budapesti állomására.

Bővebben...

2020-gondomar-csapatselejtezo

A női válogatottunk az első mérkőzésén 3–0-ra legyőzte a horvátokat az olimpiai csapatselejtezőn a portugáliai Gondomarban, így csütörtökön már a tokiói kvótáért játszhat a házigazdák csapatával.

Bővebben...

2019-fazekas-maria

Póta Georgina nem tudja vállalni a játékot az olimpiai csapatselejtezőn, ám így sem lesz rutintalanabb a női válogatottunk, sőt! A gyermeket váró kiválóság helyett Fazekas Mária került be a keretbe.

Bővebben...

Go to top