Nemzetközi

ekholm-pota-wt2017-donto

Póta Georgina ezüstérmet szerzett női párosban a svéd Matilda Ekholmmal a budapesti world tour-versenyen, a döntőben 3:1-re kaptak ki a kínai Csen Hszing-tung, Li Csia-ji kettőstől.

Bővebben...

pota-li-csia-ji

A vasárnap párosban döntőt játszó Póta Georgina egyesben a negyeddöntőig jutott a budapesti world tour-versenyen. A legjobb nyolc között 4:1-re kapott ki a kínai Li Csia-jitől.

Bővebben...

ecseki-szudi-world-tour-2017

Az Ecseki Nándor, Szudi Ádám kettős parádés játékkal 3:0-ra nyert a 2013-as világbajnok duó ellen, ezzel bejutott a budapesti world tour-versenyen a férfi párosok elődöntőjébe. Női párosban Póta Georgina és Matilda Ekholm szintén a legjobb négy között van már.

Bővebben...

pota-gina-wt

Póta Georgina 4:2-re legyőzte a svéd Li Fent a budapesti world tour-verseny nyolcaddöntőjében, készülhet tehát a szombati negyeddöntőre.

Bővebben...

pota-georgina-world-tour-2017

A magyar indulók közül egyéniben csak Póta Georgina vette sikerrel a főtábla első fordulóját a Budapesten zajló world tour-tornán.

Bővebben...

ekholm-pota-paros-world-tour-2017

Póta Georgina a svéd Matilda Ekholm oldalán bejutott a női párosok döntőjébe a budapesti BOK Csarnokban zajló word tour-versenyen. Az Ecseki Nándor, Szudi Ádám kettős parádés menetelése az elődöntőben ért véget.

Bővebben...

ittf-saive

Jean-Michel Saive, a sportág belga legendája is pályázik a Nemzetközi Asztalitenisz-szövetség (ITTF) elnöki posztjára.

Bővebben...

Go to top