Nemzetközi

2020-harimoto-tomokazu-budapest

Az egyéni versenyszámokat két japán tinédzser nyerte meg a budapesti World Tour-viadalon. A férfiaknál Harimoto Tomokazu, a nőknél a szintén első helyen kiemelt Ito Mima lett a végső győztes.

Bővebben...

1-harimoto-tomokazu

A Magyar Asztalitenisz Szövetség (MOATSZ) lassan tárlatot nyithatna versenyek megrendezéséből, hiszen az elmúlt 4 évben a sportág legnagyobb eseményeit hozta hazánkba és szervezte meg sikeresen, de szerencsére rendre akadtak társak a folyamatok megvalósításában.

Bővebben...

2020-palos-peter

Pálos Péter egyesben aranyérmet szerzett, míg Arlóy Zsófia és Molnár Dóra csapatban második lett kategóriájában a lengyelországi paraasztalitenisz-versenyen, Wladyslawowóban.

Bővebben...

2020-kvotaunnep

Lejátszották az első döntőket az idei Hungarian Openen, amelynek szombati játéknapján a szervezők felelevenítettek egy örömteli eseményt.

Bővebben...

2020-szudi-adam-ecseki-nandor

Ecseki Nándor és Szudi Ádám kikapott az indiai Achanta, Gnanasekaran duótól a férfi párosok negyeddöntőjében, ezzel a magyar játékosok befejezték szereplésüket a budapesti World Tour-versenyen.

Bővebben...

2020-budapest-ettu-kongresszus

Az Európai Asztalitenisz-szövetség (ETTU) szombaton és vasárnap a magyarországi World Tour-verseny apropóján Budapesten tartja rendkívüli kongresszusát, amelyen 41 tagország 55 küldöttje vesz részt.

Bővebben...

2020-madarasz-dora-budapest

Madarász Dóra és Majoros Bence is kiesett a legjobb 32 között, így egyesben már nincs versenyben magyar játékos a Hungarian Openen.

Bővebben...

Go to top