Sajtószemle

asztalitenisz-magazin-14-tvmusor-m4sport

Adásunkban beszámolunk a zágrábi utánpótlás Európa-bajnokságról, ahol a Juhász Patrik, András Csaba, Both Olivér, Terék Norbert összeállítású serdűlő fiú csapat Vitsek Iván szövetségi kapitány vezetésével bronzérmet szerzett. Betekintünk riói olimpikonjaink felkészülésére, ahol megtudjuk melyek a külföldi és hazai felkészülés előnyei. Para-asztaliteniszezőink ruhabemutatójáról szóló részben pedig kiderül, hogyan lett Arlóy Zsófia Feke Pál partnere.

Bővebben...

nemzeti-sport-melleklet

Ha valaki lemaradt a Nemzeti Sport mellékletről, letöltheti Az alábbi linkeken pdf-ben. Fókuszban a hazai Euróba-bajnokság és a hozzávezető út, természetesen Rió is szóba kerül, felbukkan még a szövetség gazdálkodása és bevételei, illetve még jó néhány sikersztori. Ezek a mellett hat kérdéses teszten is át kellett menniük a válogatott kapitányoknak. Sok adat, sok háttérinformáció egyenesen a Nemzeti Sportból.

Bővebben...

Az online média az elmúlt héten is jó néhány írásban foglalkozott sportágunkkal. Íme, a cikkgyűjtemény!

Bővebben...

nemzeti-sport-melleklet

Érdemes lesz figyelni és természetesen meg is vásárolni a Nemzeti Sport szerdai, május 20-i számát, mert a sport napilap külön asztalitenisz melléklettel jelentkezik.

Az online média az elmúlt héten ismét kiemelt terjedelemben foglalkozott sportágunkkal. Íme, a cikkgyűjtemény!

Bővebben...

Az online média az elmúlt héten is nagy terjedelemben foglalkozott sportágunkkal. Íme, a cikkgyűjtemény!

Bővebben...

Az online média az elmúlt héten kiemelt terjedelemben foglalkozott sportágunkkal. Íme, a cikkgyűjtemény!

Bővebben...

Go to top