1-harimoto-tomokazu

A Magyar Asztalitenisz Szövetség (MOATSZ) lassan tárlatot nyithatna versenyek megrendezéséből, hiszen az elmúlt 4 évben a sportág legnagyobb eseményeit hozta hazánkba és szervezte meg sikeresen, de szerencsére rendre akadtak társak a folyamatok megvalósításában.

Akármilyen eseményről legyen szó, a személyszállítás mindig nagyon fontos, már-már központi szerepet tölt be. A Magyar Asztalitenisz Szövetség 2016-ban Európa-bajnokságot rendezett, és az együttműködés a Porsche Hungáriával is akkor kezdődött. Az előírások rendkívül pontosan értekeztek a gépjárműpark szükségességéről. Mint országunk egyik legtapasztaltabb és legnagyobb gépjárműflottájával rendelkező vállalata, a Porsche Hungária Kereskedelmi Kft. választása kézenfekvő volt. A lassan négy éve létrejött együttműködés azóta is tart. Sőt, mivel a MOATSZ sikeresen pályázott a tavalyi asztalitenisz-vb-re, soha nem látott igények merültek fel, melyeknek a cég maradéktalanul megfelelt.

A világbajnokság azért is jelentett nagy kihívást, hiszen 130 ország résztvevőit, sportági vezetőket és egyéb vendégeket kellett a lehető legpontosabban eljuttatni a kívánt helyszínekhez.

Idén sem csökkentek az elvárások. A 2020 ITTF World Tour Hungarian Opennel párhuzamosan rendezik az Európai Asztalitenisz Szövetség (ETTU) kongresszusát, ahol kiemelt diplomáciai vendégek mellett az ITTF elnöke, Thomas Weikert és az ETTU teljes elnöksége is részt vesz.

A sportág hazai sikerességéhez, a diplomáciai kapcsolatok megszilárdulásához folyamatosan hozzájárul a Porsche Hungária Kereskedelmi Kft. és többek között így támogatja országunkban a pingpongot.

1-benedikt-duda

1-hirano-miu

Go to top