Szakmai anyagok

 

adobe-pdf

Lista

Bővebben...

edzoi-tovabbkepzes-tokaji-video

A 2015. április 17-i, BVSC-ben megtartott edzői továbképzés előadások közül Tokaji Sándor előadása a kezdők oktatásáról már letölthető vagy tetszés szerint online megnézhető. A 6 részes anyag a bemelegítéstől az asztal nélküli készségfejlesztő gyakorlatokon, alapütéseken és gyakorlatkombinációkon keresztül a rövid labdára való indulásig dolgozza fel az oktatáson elhangzottakat.

Bővebben...

lexikon kezikonyv

Bővebben...

edzoi-tovabbkepzes-korpa-tokaji

A MOATSZ edzői továbbképzésének keretén belül a BVSC-ben Korpa István tartott előadást a német utánpótlás korú játékosok, a felnőtt nemzetközi élmezőnybe való jutásának fejlődési szakaszairól. Beszélt arról, hogy milyen korosztályokkal számol a német szövetség, illetve ezen korosztályoknak milyen sajátosságai, problémái vannak és hogyan lehet megoldani ezeket. Bemutatta, milyen hosszú távú tervezés és sportmenedzsment előzi meg egy-egy német játékos pályafutásának csúcsára érkezését.

Bővebben...

Bővebben...

magyar-asztalitenisz-valogatott-videoelemzes

A férfi szövetségi kapitány, Aranyosi Péter a taktikai edzésére néztünk be ma délelőtt. A kijelölt játékosok elméleti edzés keretén belül videoelemzéses felkészülést tartottak. A válogatott edző szerint elengedhetetlen, hogy ilyen módon is kövessék a versenytársakat, illetve támogassák és egyénre szabják a felkészülést.

Bővebben...

Go to top