Közérdekű közlemények

Bővebben...

Tekintettel a nő NB I.-es csapatok alacsony nevezési létszámára, a hétvégi női NB I.-es rájátszás 1-4 helye kerül kijátszásra.
Június 18-án szombaton 11 órai kezdettel az elődöntők (Kelet 1. - Nyugat 2., Kelet 2. - Nyugat 1.) és 14 órai kezdettel a döntő, illetve a 3. helyért kerülnek lebonyolításra.

Tájékoztatjuk a szakosztályokat, hogy az Ifjúsági Országos Bajnokság március 30-31-én a következő helyszínen kerül megrendezésre:

Petőfi Sándor Általános Iskola, 2100 Gödöllő, Munkácsy Mihály út 10.

 

Bővebben...

Bővebben...

Kedves Klubvezetők, Edzők!

A mai napon az ifjúsági vegyes páros és leány egyéni és páros számok a BVSC-Zugló asztalitenisz termében, a holnapi napon az ifjúsági fiú egyéni és páros számok az Ormai László asztalitenisz-csarnokban kerülnek megrendezésre. A kezdési időpont a holnapi napon változatlan, délelőtt 10 óra.

Március 31-én, vasárnap éjjel 2 órakor egy órával előbbre 3 órára kell átállítani az órát a nyári időszámítás miatt.

Értesítjük az egyesületeket és szakosztályokat, hogy a 2019. március 8-9-10-én megrendezésre kerülő serdülő fiú Moatsz Kupa és Országos Csapatbajnokság helyszíne módosul és a KSI SE asztalitenisz termében kerül megrendezésre 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.
A serdülő leány Moatsz Kupa és Országos Csapatbajnokság helyszíne változatlanul a versenykiírás szerint az Ormai László asztalitenisz-csarnokban kerül megrendezésre.

Bővebben...

Go to top