Hírek

2019-huzsvar-erik-varasd

Huzsvár Erik az után, hogy Szántosi Dáviddal a csapatversenyben ezüstérmet szerzett, serdülő egyéniben és párosban is kitett magáért a varasdi utánpótlástornán.

Bővebben...

2019-huzsvar-erik-varasd

Huzsvár Erik és Szántosi Dávid duója ezüstérmet szerzett a serdülő fiúcsapatok versenyében az ITTF Junior Circuit horvátországi állomásán, Varasdon.

Bővebben...

2019-eb-major-endre

A magyar egységek hét mérkőzésből kettőt nyertek meg a helsingborgi para-asztalitenisz Európa-bajnokság csapatversenyeinek első napján.

Bővebben...

2019-berecki-csonka

A 9-es kategóriában szereplő férficsapatunk harmadikként végzett a helsingborgi para-asztalitenisz Európa-bajnokságon, amelyen így a magyar küldöttség minden színű éremből szerzett legalább egyet.

Bővebben...

2019-csen-juan-ju

Az ITTF Junior Circuit horvátországi állomása eddig azt bizonyítja, hogy a kínaiak utánpótlásszinten is a világ fölött állnak.

Bővebben...

2-zborai-gyula

A Berecki Dezső, Csonka András, Zborai Gyula összetételű magyar csapat elődöntőbe jutott, ezzel biztosan érmesként zár a helsingborgi para-asztalitenisz Európa-bajnokságon.

Bővebben...

2019-szvitacs-vigh

Szvitacs Alexa az első para-asztalitenisz Európa-bajnokságán rögtön aranyérmet szerzett, míg Major Endre és Pálos Péter ezüstérmesként zárt egyéniben Helsingborgban.

Bővebben...

Go to top