Nyolcaddöntőig jutott két serdülő fiú játékosunk is az olasz nemzetközi utánpótlás-bajnokság utolsó napján. Andás Csaba és Juhász Patrik is a legjobb tizenhat között búcsúztak. A serdülő lányok viadalán Korda Kitty és Nagypál Márta jutott a legtovább, ők a harminckettő között fejezték be.  

Korda Kittynek még egy csoportmérkőzése maradt, melyet 3-1-re megnyert az olasz Roncalloval szemben. Így minden serdülő játékosunk csoportelsőként jutott tovább a főtáblára. Sajnos a folytatásban már nem ment ilyen jól játékosainknak. A leányoknál Harasztovich Fanni a francia Raharimananával szemben szenvedett vereséget a főtábla első fordulójában, Korda Kitty olasz, míg Nagypál Márta német ellenfelét győzte le itt. A harminckettő közt Korda döntőszettben maradt alul a szerb Jokiccal szemben. Nagypál a belga Bernardtól kapott ki 3-1 arányban.

A fiúknál Both Olivér a harminckettő közé kerülésért az orosz Szmirnovot verte 3-1-re. András Csaba és Juhász Patrik erőnyerő volt, így a 16 közé jutásért álltak asztalhoz először a főtáblán, előbbi a francia Alcayde ellen, míg utóbbi a horvát Banek ellen nyert egyaránt 3-1-re. Bothot azonban a német Meng búcsúztatta. A nyolcaddöntőben a BVSC játékosa a német Xu, a KSI játékosa pedig az olasz Rossi ellen maradt alul, így a legjobb 16 között fejezték be a versenyt.

Serdülő fiú egyes

32 közé jutásért 

BOTH Oliver HUN - SMIRNOV Anatolii RUS 3-1

16 közé jutásért 

BOTH Oliver HUN - MENG Fanbo GER 1-3
BANEK Mario CRO - JUHASZ Patrik 1-3
ALCAYDE Guillaume FRA - ANDRAS Csaba 0-3

8 közé jutásért 

ROSSI Carlo ITA - JUHASZ Patrik 3-2
XU Jannik GER - ANDRAS Csaba 3-0

 

Serdülő leány egyes 

Csoportmérkőzés
KORDA Kitti - RONCALLO Valentina ITA 3-1

32 közé jutásért

RAHARIMANANA Hanitra ^ FRA - HARASZTOVICH Fanni 3-2
BONDAREVA Anastasia GER - NAGYPAL Marta 2-3
KORDA Kitti HUN - PAIZONI Ramona ITA 3-1

16 közé jutásért

BERNARD Jana BEL - NAGYPAL Marta 3-1
KORDA Kitti - JOKIC Tijana SRB 2-3

 

Linkek:

Korábbi beszámolók

Szerda:ITT

Csütörtök: ITT (Két bronz az ifjúságiaknál)

Péntek: ITT

Szombat: ITT

Az esemény honlapja:ITT

Élő közvetítés a versenyről:ITT

 

Go to top