Egyesben a főtáblára jutott három magyar játékos közül csak Szudi Ádám „élte túl” a sanghaji ifjúsági világbajnokság első fordulóját, fiú párosban már nincsenek versenyben a mieink. Vegyes párosban Ecseki Nándor még bizakodhat.

Egyesben a 32 közé jutás volt a tét a főtábla első fordulójában. Szudi Ádám öt játszmában felülmúlta a svéd Ahlandert, Ecseki Nándor és Majoros Bence viszont vereséget szenvedett egyaránt tajvani ellenfelétől. Fiú párosban az Ecseki Szudi kettős és a Bruckner Máté, Majoros duó is dél-koreai riválistól kapott ki három szettben, így a nyolcaddöntőbe nem került magyar egység.

Elköszönt Ecseki a romániai Bálint Bernadett oldalán vegyes párosban: a japán Sakai, Maeda kettős bizonyult jobbnak náluk. Egyesben Szudira a csoportküzdelmekben Majoros által legyőzött, horvát ifjúsági Európa Top 10-győztes Zeljko vár, de ez utóbbi meccset már szombaton rendezik.

Fiú egyes. A 32 közé jutásért: Szudi Ádám–Ahlander (svéd) 4-1, Ecseki Nándor–Wang tai-wei (tajvani) 2-4, Majoros Bence–Peng Wang-wei (tajvani) 1-4.

Fiú páros. A 16 közé jutásért: Ecseki, Szudi–Lee Jang Mok, Park Gang Hyeon (dél-koreai) 0-3, Bruckner, Majoros–Cho Seung MIn, Kim Min Hyeok (dél-koreai) 0-3.

Vegyes páros. A 8 közé jutásért: Ecseki, Bálint Bernadett (romániai)–Sakai, maeda (japán) 1-3

Korábbi beszámolóink a vb-ről

Csütörtök

Szerda

Kedd

Hétfő

Go to top