Nemzetközi események

Bővebben...

2019-europe-cup-peac

A PTE PEAC Kalo-MÉH asztalitenisz csapata a nemzetközi bajnokság első fordulójából csoportelsöként jutott tovább 2019. szeptember 14-én.

Bővebben...

2016-world-tour-verseny-syma-2

Lezárult a nevezési időszak a 2017-es magyarországi world tour-versenyre, 54 ország közel 400 asztaliteniszezője, köztük több kínai játékos áll rajthoz a budapesti BOK Csarnokban (korábbi SYMA Csarnok). Január 17-22-ig a magyar fővárosban rendezik a 2017-es world tour-sorozat első állomását, melynek összdíjazása 70.000 dollár. A versenysorozat idén új rendszer szerint zajlik, a kisebb viadalok az úgynevezett ITTF Challenge Series részei lesznek, és csak a magasabb kategóriás tornákat nevezik world tour-versenyeknek. Utóbbiak közé tartozik a budapesti esemény is, amely az első lesz a sorban az évben.

Bővebben...

pota-georgina-wt2017

A magyar játékosok az ünnepek alatti rövid pihenő után már gőzerővel készülnek a január 16-án kezdődő, 150 ezer dollár összdíjazású budapesti World Tour-versenyre.

Bővebben...

pota-georgina-vb-serules

Rájár a rúd a magyar női válogatottra. Madarász Dóra után Póta Georgina volt kénytelen lemondani kínai útját deréksérülés miatt. Téglás Péter női szövetségi kapitánnyal, Gina orvosának tanácsára együtt hozták meg a nehéz döntést mely szerint lemondják az indulást a Szucsouban rendezett asztalitenisz világbajnokságon.

Bővebben...

Go to top