abaujszanto

A Magyar Asztalitenisz-szövetség és a K&H Csoport együttműködésének keretén belül az abaújszántói Ilosvai Selymes Péter Általános Iskola is értékes sportfelszerelésekhez jutott hozzá.

A szövetség képviseletében a DVTK-Volán első embere, András Miklós, a klub játékosa, Doros Szilárd, valamint két tehetséges fiatal, Szabó Gergő és Paluska Edvárd utazott a Joola márkájú felszereléssel a zempléni kisvárosba – olvasható a dvtk.hu beszámolójában. Összesen öt versenyasztalt, egy kategóriájában világszínvonalú adogatógépet, ötven ütőt és ezerötszáz labdát vittek magukkal. És ha már ott jártak, be is mutatták, miért szép sportág az asztalitenisz.

„Nagyon fontos, hogy minél több fiatal megismerkedjen az asztalitenisszel – mondta András Miklós. – A szövetség és partnere segítségével ezúttal országszerte négy iskolát szereltünk föl sportszerekkel, örülök, hogy egy megyénkbeli is lehet közöttük. A DVTK-Volán színeiben már háromtucatnyi fiatal sportol napi rendszerességgel, bízom benne, hogy Abaújszántón is ki fogják használni a ma átadott eszközöket."

Go to top