latrany-kh

A Látrányi Fekete István Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola is félmillió forint értékű sportszercsomagot kapott a K&H Csoport és a Magyar Asztalitenisz-szövetség együttműködésének köszönhetően.

Mint azt a szászvári Kiss György Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolával kapcsolatban megírtuk, a Magyar Asztalitenisz-szövetség arra keresett megoldást, hogy hogyan tudná finanszíroztatni azokat a hátrányos kistérségben lévő iskolákat, amelyek kimaradtak a Sport legyen a tied! programból. Így jött létre a kooperáció a K&H-val.

A Látrányi Fekete István Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola is azon négy tanintézmény között van, amely a K&H a hátrányos helyzetűekért programnak köszönhetően vadonatúj asztalitenisz-felszereléseket kapott, szintén 500 ezer forint értékben.

Az átadón a K&H képviselője mellett részt vett dr. Paár Dávid, a MOATSZ sportigazgatója, Kelemen Ferenc, Látrány község polgármestere, valamint Muskó Zoltán edző és tanítványai.

Az eseményen a somogyi község iskolájának tanulói megismerkedhettek az asztalitenisz történetével, a sportág jelenlegi alapvető szabályaival, megtudhatták, hogyan kell használni a kapott sporteszközöket, továbbá Muskó Zoltán és tanítványai rövid bemutatót tartottak soklabdás és adogatógépes edzésből.

Go to top