waldner-saive

Jan-Ove Waldner és Jean-Michel Saive, a gála két külföldi sztárvendége nagyon várja a Generációk Csatája 2015-ös felvonását, amelyet december 20-án, a Jégpalotában rendeznek meg.

„Jörgen Persson és Mikael Appelgren beszélt nekem a tavalyi gáláról – mondta Waldner, aki idén személyesen is megtapasztalhatja a Generációk Csatájának légkörét. – Nagyon örülök a meghívásnak, egy percig sem gondolkoztam a válaszon, biztos vagyok benne, hogy remek szórakozás lesz.”

A svéd legenda újra összecsap Klampár Tiborral, akit az 1989-es dortmundi világbajnokságon hatalmas csatában, 3:1-re győzött le a negyeddöntőben.

„Fantasztikusan játszott azon a mérkőzésen, a harmadik és a negyedik játszmában is vezetett, de végül én győztem, aminek nagyon örültem. Hogy most mi lesz az eredmény, azt nehéz megmondani. Ahogy hallom, sokat játszik, jó formában van, de én is megpróbálom a legjobbamat nyújtani. Sok néző várható az eseményre, amely a magyar asztalitenisz javát szolgálja.”
Waldner nemcsak Klampárral, hanem Jean-Michel Saive-vel is megmérkőzik a Generációk Csatáján.

„Nagy örömmel jövök Budapestre, már csak azért is, mert újra játszhatok Waldi ellen – mondta a belga klasszis. – Különleges lesz számomra ez a gála, hiszen először állok asztalhoz azt követően, hogy bejelentettem nemzetközi visszavonulásomat.

És hogy hogyan vélekedik Saive Waldnerről?

„Ő a valaha volt legjobb ellenfelem, remek meccseket, nagy döntőket vívtunk egymás ellen. Tudom, hogy nyerni akar majd, de én is mindig le akarom győzni. Nagy show lesz, amelyet próbálunk a lehető legjobban élvezni. Gratulálok a szervezőknek, akik tavaly már tető alá hoztak egy nagyszerű gálát, a mostani is biztosan az lesz.”

Tóth Krisztinát is megkérdeztük, aki 19-én érkezik Magyarországra és a helyszínen szeretne készülni még a gála előtt, hiszen a bemutatót össze is kell gyakorolni. „A felkérésre gyorsan igent mondtam. Pár technikai dolgot és időrendet kellett egyeztetnünk, de nem volt kérdés számomra, hogy Magyarországon a Generációk Csatája gálán Waldner, Saive, Klampár, Gergely társaságában fellépni kiváló lehetőség a sportágunk népszerűsítésére és nagyszerű, hogy ebben ismét részt vehetek. A résztvevőket ráadásul nagyon kedvelem és ismerem is őket, biztos vagyok benne, hogy olyan show részesei leszünk, ami nem csak pingpong rajongóknak, hanem kívülállók megnyerésére is jó alkalom.”

A gála megszervezésének hátteréről Fazekas Péter ötletgazda és Pósfai Gábor főszponzor beszél az M4 Sport Asztalitenisz Magazinjában, amely december 15-én, kedden 15:32-kor kezdődik.

A svéd és belga klasszis videoüzenetet is küldött a szervezőkön keresztül


Ha valaki még nem vette volna meg a jegyét, itt megteheti.

Go to top