Az Asztalitenisz Sport Klub Szeged sportegyesület országos kiterjesztéssel, Emlékversenyt rendez Török Misi bácsi kerekesszékes versenyzőjének emlékére.

A versennyel első kerekesszékes sportolónkra, nagyszerű barátunkra, emlékezünk. Misi bácsi 20 éves asztalitenisz múltja, eredményei a mai napig kiemelkedőek az országban, versenyünkkel a sportág iránti szeretete előtt tisztelgünk.

Verseny szervezője:

Magyar Asztalitenisz Szövetség
Asztalitenisz Sport Klub Szeged

A verseny támogatója: Magyar Asztalitenisz Szövetség
Nemzeti Együttműködési Alap

A verseny helye:
Szeged, Karolina Általános Iskola Tornacsarnoka
6726 Szeged, Szentháromság u. 70-76.

 

A verseny időpontja:
2016. október 29. (szombat) - 11 óra 

Főbíró: Márki Ernő
Főbíró helyettes: Brunczvik Géza
Titkár: Dr. Kaiser János

Versenyszámok:

Női egyéni: 3-4-5, 6-7-8, 9-10-es kategória

Férfi egyéni: 1-2, 3, 4-5, 6-7, 8, 9-10-es kategória + integrált verseny
Női és Férfi páros

Egy versenyszámot csak akkor indítunk el, ha legalább 4 induló nevezett. A páros versenyszámokra a két külön egyesületbeli versenyző nevezése csak akkor fogadható el, ha mindkét egyesület nevezi saját versenyzőjét a választott párjával.

Nevezési határidő:

2016. október 25.

A nevezéseket kizárólag elektronikus úton az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre kérjük küldeni.

A határidőig be nem érkezett nevezéseket figyelmen kívül hagyjuk. A páros versenyszámra a helyszínen is elfogadunk nevezést, illetve módosítási kérelmeket.

Nevezési díj:

1.000.-Ft/fő

Díjazás:

Minden versenyszám 1-3. helyezettjei éremdíjazásban részesülnek.

Egyebek:

A versenyzők a verseny megkezdése előtt fél órával a Versenybíróságánál kötelesek jelentkezni, mozgáskorlátozott versenyzési és sportorvosi igazulásukat bemutatni.
A verseny 8 db JOOLA asztalon, JOOLA *** labdával kerül megrendezésre.
A versenykiírásban nem érintett kérdésekben a MOATSZ verseny és játékszabályai, valamint az idevonatkozó egyéb rendelkezések az irányadók.

 

A rendezőség az öltözőben hagyott értékekért felelősséget nem vállal.

adobe-pdf

Nyomtatható verzió (PDF)

 

Szeged, 2016. szeptember 21.

 

Jóváhagyta: Dr. Stocker Miklós

Asztalitenisz Sport Klub Szeged  Székhely: 6723 Szeged, Budapesti krt. 5-7.Tel/Fax: 62/491-703  web: www.atsk.hu  mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.örök Mihály Integrált Asztalitenisz EmlékversenyAz Asztalitenisz Sport Klub Szeged sportegyesület országos kiterjesztéssel,Emlékversenyt rendez Török Misi bácsi kerekesszékes versenyzőjének emlékére.A versennyel első kerekesszékes sportolónkra, nagyszerű barátunkra, emlékezünk. Misi bácsi 20 éves asztalitenisz múltja, eredményei a mai napig kiemelkedőek az országban, versenyünkkel a sportág iránti szeretete előtt tisztelgünk.Verseny szervezője: Magyar Asztalitenisz SzövetségAsztalitenisz Sport Klub SzegedA verseny támogatója: Magyar Asztalitenisz SzövetségNemzeti Együttműködési AlapA verseny helye: Szeged, Karolina Általános Iskola Tornacsarnoka 6726 Szeged, Szentháromság u. 70-76. A verseny időpontja: 2016. október 29. (szombat) - 11 óraFőbíró: Márki ErnőFőbíró helyettes: Brunczvik GézaTitkár: Dr. Kaiser JánosVersenyszámok: Női egyéni: 3-4-5, 6-7-8, 9-10-es kategóriaFérfi egyéni: 1-2, 3, 4-5, 6-7, 8, 9-10-es kategória + integrált versenyNői és Férfi párosEgy versenyszámot csak akkor indítunk el, ha legalább 4 induló nevezett. A páros versenyszámokra a két külön egyesületbeli versenyző nevezése csak akkor fogadható el, ha mindkét egyesület nevezi saját versenyzőjét a választott párjával.Nevezési határidő: 2016. október 25.A nevezéseket kizárólag elektronikus úton az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre kérjük küldeni.A határidőig be nem érkezett nevezéseket figyelmen kívül hagyjuk. A páros versenyszámra a helyszínen is elfogadunk nevezést, illetve módosítási kérelmeket.Nevezési díj: 1.000.-Ft/főDíjazás: Minden versenyszám 1-3. helyezettjei éremdíjazásban részesülnek.Egyebek: A versenyzők a verseny megkezdése előtt fél órával a Versenybíróságánál kötelesek jelentkezni, mozgáskorlátozott versenyzési és sportorvosi igazulásukat bemutatni.A verseny 8 db JOOLA asztalon, JOOLA *** labdával kerül megrendezésre.A versenykiírásban nem érintett kérdésekben a MOATSZ verseny és játékszabályai, valamint az idevonatkozó egyéb rendelkezések az irányadók.A rendezőség az öltözőben hagyott értékekért felelősséget nem vállal.Szeged, 2016. szeptember 21.Jóváhagyta: Dr. Stocker Miklós

Támogatók

Joola
Watc-Promotion.com
Természetes Ásványvíz
volkswagen a world tour támogatója
slt logo

Go to top