Különleges alkalom kínálkozik december 3-án az utánpótlás-neveléssel foglalkozó edzők számára. A pszichológus, az ifjúsági olimpiai bajnok, a csapatát világbajnoki címig vezető tréner és a tinédzserklasszis anyukája ugyanarról beszél majd: hogyan kezeljük a győzelmet, miképpen viseljük a vereséget, melyek a serdülők életkori sajátosságai a sikerek és a kudarcok megélésekor? Ráadásul az asztalitenisz megkülönböztetett figyelmet kap a rendezvényen, hiszen az előadók között ott lesz a korábbi ötszörös korosztályos Európa-bajnok Zwickl Dániel is.

 

December 3-án a TF aulájában (1123 Budapest, Alkotás u. 44.) immár negyedszer rendez konfernciát az Utanpotlassport.hu szerkesztősége a Decathlon és a Magyar Olimpiai Bizottság támogatásával az utánpótlássport, az utánpótlás-nevelés legégetőbb kérdéseiről azok előadásában, akik csinálják – azoknak, akik csinálják Az interaktív, praktikus tanácsokkal, ötletekkel szolgáló rendezvény fővédnöke Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke.

A győzelmek és a vereségek lélektani kérdéseit boncolgató délelőtti programot követő délutáni menüben az ifjúsági korból a felnőtt korba történő átmenet nehézségeit boncolgatja majd a sportorvos, az edző és az utánpótlás-sportolóként a csúcsra érő, később jóval kevesebb babért learató asztaliteniszező, Zwickl Dániel is. A konferencia lezársaként Fábián László MOB-sportigazgatója beszél arról a jelenlévő utánpótlásedzőknek, hogy mire számíthatnak a következő évben, melyek az olimpiai bizottság legfontosabb tervei, céljai az utánpótlás-nevelés területén.

Az Egy nap az utánpótlásért elnevezésű konferencia részletes programja és jelentkezési űrlapja ITT.

- See more at: http://www.utanpotlassport.hu/egy-nap-az-utanpotlasert/#sthash.G7IpIpri.dpuf
Go to top