A Magyar Asztalitenisz Szövetség az utánpótlás támogatási programjának keretein belül edzőképzést szervez Karsai Ferenc irányításával.

 

Az edzőképzés célja : az edzők ismereteinek aktualizálása; az edzések, edzésmódszerek, technikai elemek és sok-labdás edzések magas szinten történő elsajátítása a gyakorlatban. 

Időtartam: 2018. augusztus 13-14. (kedd-szerda) 
Helyszín: 6100 Kiskunfélegyháza, Városi Sportcsarnok, Kossuth Lajos u. 35. 

Továbbképzés programja: 
Augusztus 13. kedd

14:00 - 16:30         A lábmunka mai modern változata, kivitelezése
                              Fonák és a lábmunka
                              Opciós gyakorlatok lábmunkára

Előadó:                 Karsai Ferenc

Augusztus 14. szerda

12:00 - 14:30          Az edző és coach
                               A coacholás változása a sportág fejlődésével
                               A szabályváltozások és a coacholás
                               A taktika és technika coacholáskor
                               Az edző viselkedése coacholáskor

Előadó:                 Karsai Ferenc

Az edzői továbbképzés ETTU Eurotalents Pre-Selection Camp keretein belül valósul meg. A 2018. augusztus 13-20-ig Kiskunfélegyházán megrendezésre kerülő ETTU szervezésű tábor a közép-európai térség legnagyobb múlttal és szakmai elismertséggel bíró nyári tábora. A szakmai munkáért és a tábor szervezéséért Karsai Ferenc felel. Az ETTU táborok közül ez a tábor kapta a legjobb értékelést a külföldi szakemberek körében. A korábbi edzőtáborokban 10-12 ország legjobb korosztályos versenyzői vettek részt (Románia, Horvátország, Norvégia, Svédország, Litvánia, Fehéroroszország, Izrael, Bosznia-Hercegovina, Dánia, Hollandia, Bulgária, Lengyelország, Görögország, Írország képviselői voltak jelen mások mellett). Az edzések 30 asztalon zajlanak több európai és magyar edző közreműködésével.

A 2019. évi utánpótlás támogatási programban az edzőképzésekre összesen 1 MFt áll rendelkezésre. Hogy melyik klub mekkora támogatásban részesül ebből az összegből, az az évi végi edzőképzésen való részvételi összesítések után kerül megállapításra és kifizetésre. 
A programban egy pontot szerez a klubjának az az edző, aki egy alkalommal részt vesz egy edzőképzésen. Egy előadás egy edzésképzésnek minősül. Több edzőképzésen való részvétellel egy edző több pontot is szerezhet, illetve egy klub több edzőjét elküldve ugyanazon edzőképzési alkalomra több pontot is szerezhet. Egy klub összesen maximum 20 edzőképzési pontot gyűjthet egy évben.

További információ és jelentkezés Fazekas Péternél: 06709777650,  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Go to top