ettu-preselection-camp

A Magyar Asztalitenisz Szövetség az utánpótlás támogatási programjának keretein belül edzői továbbképzést szervez. A képzést és az edzőtábort Karsai Ferenc irányítja. A képzésen az edzők aktívan részt vesznek a napi edzésmunkában.

 

Az edzőképzés célja : az edzők ismereteinek aktualizálása; az edzések, edzésmódszerek, technikai elemek és sok-labdás edzések magas szinten történő elsajátítása a gyakorlatban. 

Időtartam: 2018. augusztus 4-6. (szombat-hétfő)
Helyszín: 6100 Kiskunfélegyháza, Városi Sportcsarnok, Kossuth Lajos u. 35.
Részvételi díj: 8,500 Ft/fő/éj (tartalmazza a szállást és napi 3x étkezést)

Továbbképzés programja:
Augusztus 4. szombat

15:00 - 16:30          általános tudnivalók az asztaliteniszről,
                              az asztalitenisz fejlődése és technikája napjainkban

Előadó:                  Karsai Ferenc

17:00 - 19:00          az ETTU tábor edzésének megtekintése

Augusztus 5. vasárnap

9:00 - 9:30             "Coach meeting" - az ETTU edzőtábor napi munkájának megbeszélése

9:30 - 12:00           az ETTU tábor edzésének megtekintése

15:00 - 17:00         az ETTU tábor edzésének megtekintése

18:00 - 19:30         az arab asztalitenisz jellemzői és analizálása

Előadó:                 Fischer Ferenc

Augusztus 6. hétfő

9:00 - 9:30            "Coach meeting" - az ETTU edzőtábor napi munkájának megbeszélése

9:30 - 12:00          az ETTU tábor edzésének megtekintése

16:00 - 17:30        az europai asztalitenisz jelenlegi állása, programok, projektek, stb....

Előadó:                Neven Cegnar (ETTU felelős, korábbi horvát női válogatott edző)

Az edzői továbbképzés ETTU Eurotalents Pre-Selection Camp keretein belül valósul meg. A 2018. augusztus 4-11-ig Kiskunfélegyházán megrendezésre kerülő ETTU szervezésű tábor a közép-európai térség legnagyobb múlttal és szakmai elismertséggel bíró nyári tábora. A szakmai munkáért és a tábor szervezéséért Karsai Ferenc felel. Az ETTU táborok közül ez a tábor kapta a legjobb értékelést a külföldi szakemberek körében. A korábbi edzőtáborokban 10-12 ország legjobb korosztályos versenyzői vettek részt (Románia, Horvátország, Norvégia, Svédország, Litvánia, Fehéroroszország, Izrael, Bosznia-Hercegovina, Dánia, Hollandia, Bulgária, Lengyelország, Görögország, Írország képviselői voltak jelen mások mellett). Az edzések 30 asztalon zajlanak több európai és magyar edző közreműködésével.

A 2018. évi utánpótlás támogatási programban az edzőképzésekre összesen 1 MFt áll rendelkezésre. Hogy melyik klub mekkora támogatásban részesül ebből az összegből, az az évi végi edzőképzésen való részvételi összesítések után kerül megállapításra és kifizetésre.
A programban egy pontot szerez a klubjának az az edző, aki egy alkalommal részt vesz egy edzőképzésen. Több edzőképzésen való részvétellel egy edző több pontot is szerezhet, illetve egy klub több edzőjét elküldve ugyanazon edzőképzési alkalomra több pontot is szerezhet. Egy klub összesen maximum 20 edzőképzési pontot gyűjthet egy évben.

További információ és jelentkezés Fazekas Péternél: 06709777650,  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Go to top