Ösztöndíj lehetőség- 2018 Sporttudományi Konferencia, Halmstad
 
Lehetőség nyílik női tudósoknak és edzőknek, hogy ösztöndíjjal részt tudjanak venni a Sporttudományi Konferencián: Az ütős sportok tudománya és gyakorlata a telejesítmény és az egészség javításáért.
 
A konferenciát az ITTF és a BWF támogatja, ez a két nemzetközi szervezet csatlakozásával elősegíti a felfedezését és kivizsgálását sok érdekes rejtélynek, lletve jövőbeli lehetőségeknek az ütős sportok területén.

A három központi téma: csúcsteljesítmény, egészség és innováció, sporttudomány. A konferencia célja, hogy támogassa a különböző nézőpontok megvitatását az egészség és az ütős sportok témakörében.

A előadók saját területük kiemelkedő szakemberei, legyen az a különböző ütős sportok, vagy tudományterületek, mint a sport, gyakorlati pszichológia, sportpedagógia és a sport gyógyszerészet. A világbajnok, Halmstad Egyetem tiszteletbeli doktora, Jörgen Persson, szintén csatlakozik a konferenciához, mint a technika és taktika fejlesztési workshop vezetője.

A konferencia angol nyelven zajlik, ami Halmstad-ban, Svédországban lesz 2018 április 25-29 között, közvetlenül a 2018-as asztalitenisz világbajnokság előtt.
További információ Itt.
 
Mentor program- most lehet jelentkezni
 
Olyan edzők jelentkezhetnek a 2018-as mentorprogramra, akik főállásban edzőként dolgoznak. Ez egy nagy lehetőség a számukra, mivel olyan elismert szaktekintélyektől tudnak tanulni, akik a szakma csúcsát képezik.

Három edzőt választanak ki a jelentkezők közül.

A mentor és a mentorált először Skype-on beszélnek majd a mentorált fő feladatairól, amit egy hét közvetlen találkozó követ, ahol a mentor és a mentorált szorosan együtt dolgozik. 
Később a mentorált el fog utazni a mentor munkahelyére, hogy elvégezze a kijelölt feladatokat a mentor felügyelete alatt. A program a mentorált feladatának befejezésével zárul, ami publikálva lesz az ittfeducation.com weboldalon.

A mentorcsapat tagjai: Eva Jeler, Dirk Wagner és Peter Karlsson, emellett van egy edzői csapat, akik a kínai asztalitenisz akadémiától jönnek, Ruizhi koordinálásával. Az egyik szakértő/edző Li Nin, korábban tagja volt a kínai válogatottnak.

A mentorált utazására és ellátására maximum 1500 amerikai dollár áll rendelkezésre. A mentoráltak előreláthatóan 5 napot maradnak majd a kijelölt mentori helyszínen.

Jelentkezési határidő: 2018. március 5.
További információ: ITTF Mentorship Programme for Coaches
 
 
 
Go to top