A Magyar Edzők Társasága évek óta aktív résztvevője számos nemzetközi és EU-s projektnek annak érdekében, hogy segítse az edzőket a nemzetközi trendek megismerésében és a tapasztalatcserében.

Az iCoachKids projekt olyan online adatbázis és oktatási anyag elkészítését tűzte célul, amely a gyerekekkel és az utánpótlással foglalkozó edzők munkáját segíti. A programot a Leeds Beckett Egyetem (Nagy-Britannia) és az ICCE közösen koordinálja.

Az angol munkanyelven folyó konferenciát 2017. november 3-án rendezik 9:30 órától a Danubius Hotel Arénában. Előadók között lesz Dr. Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke, Kris van der Haegen, a Belga Királyi Labdarúgó Szövetség oktatási igazgatója, Balogh Judit sokszoros válogatott kosaras és szövetségi utánpótlás edző. A projektet a Leeds Beckett Egyetem kollégái mutatják be és Hollandiából, Spanyolországból és Írországból is hangzanak el előadások.
A rendezvényre jelentkezők részvételüket 2017. október 27-ig jelezzék a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

adobe-pdf

 

Tájékoztató

Go to top