Az Európai Asztalitenisz Szövetség (ETTU) a Lengyel Asztalitenisz Szövetséggel együttműködve 2017. október 8-10. között Varsóban tartja meg éves edzői konferenciáját.

Az ETTU fejlesztési program részeként meghirdetett edzői konferenciára elsődlegesen Európából várják a jelentkezőket, de szívesen fogadnak edzőket a világ többi kontinenseiről is. Az előadók között lesz Li Xiaodong Kínából és Watanabe Riki Japánból.

A konferencia témái:

-        - út a modern asztaliteniszhez,

-        - az asztalitenisz fejlődésének hat szintjének elemzése,

-        - technikaoktatás japán módja,

-        - a plasztik labdák új helyzete

A részvétel a konferenciára önköltséges, amin bárki részt vehet. A Magyar Asztalitenisz Szövetség hivatalosan egy főt delegálhat, akinek a részvételi díját (az utazási költség nem tartozik bele) az ETTU állja. A szövetség a jelentkezések beérkezését követően igyekszik ehhez támogatást nyújtani, melyről döntés a jelentkezések beérkezése után várható, ezért aki jelentkezik, kérnénk, hogy jelezze azt is, hogy az utazást, illetve a részvételt vállalja-e önköltségen, avagy csak ETTU illetve MOATSZ támogatással kíván a konferencián részt venni.

Jelentkezni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen lehetséges 2017. szeptember 11.-ig.

Coaching Conference 2017 Prospectus-page-001

Go to top