A Magyar Asztalitenisz Szövetség edzőtovábbképzési sorozatának újabb állomása a budapesti asztalitenisz Európa-bajnokságon lesz, amelyre ezúton minden szakmabelit meghívunk!

Téma: mérkőzéselemzés módszerei, statisztikai elemzésekből levonható következtetések

Mentor és a workshopot vezeti: Rozsnyói Tibor

Időpont: 2016. október 22. 12:45

Helyszín: Tüskecsarnok, Európa-bajnokság

Részvételi díj nincs, a programon való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni lehet a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailen legkésőbb 2016. október 21. 20:00-ig. A képzésen részt vevő edzők számára 2016. október 22-re ingyenes belépést biztosítunk az EB-re, de ehhez feltétlenül szükséges az előzetes regisztráció!

A regisztrációkor szükséges elküldeni: név, születési hely és dátum, személyi igazolvány száma. (Ezen adatokkal tudja magát igazolni minden résztvevő a főbejáratnál történő belépésnél.)

A workshop menetrendje:

Minden résztvevő egyéni feladatot fog kapni a kielemzésre kerülő mérkőzéssel/mérkőzésekkel kapcsolatosan. (A mérkőzés(ek) kiválasztása a sorsolás ismeretének függvényében fog történni.) A mérkőzést/mérkőzéseket a résztvevők csoportosan megtekintik, miközben mindenki egyénre szabott statisztikai adatgyűjtést végez. (pl. adogatások megfigyelése, fogadások megfigyelése, labdamenetek hossza, időtartama stb.)

A mérkőzés(ek) végén az adatok összesítésre kerülnek, és csoportos elemzést végeznek a résztvevők a mentor segítségével.

Go to top