A Magyar Asztalitenisz Szövetség a 2019. évi infrastruktúra-fejlesztési támogatásokkal kapcsolatban ezúton kéri fel minden tagját, hogy nyújtsák be fejlesztési igényeiket a MOATSZ felé.

 

Tisztelt Egyesületek, Szakosztályok!

A Magyar Asztalitenisz Szövetség a 2019. évi infrastruktúra-fejlesztési támogatásokkal kapcsolatban ezúton kéri fel minden tagját, hogy nyújtsák be fejlesztési igényeiket a MOATSZ felé.

Jelen igényfelmérést azzal a céllal írja ki a MOATSZ, hogy az NFM-mel (Nemzeti Fejlesztési Minisztérium) és az EMMI-vel (Emberi Erőforrások Minisztériuma) folytatott jövőbeni infrastruktúra-fejlesztési támogatásokkal kapcsolatos tárgyalásokon konkrét projektterveket tudjon felmutatni, ezzel is nyomatékosabbá téve a fejlesztési támogatási igényeit.

A MOATSZ ezúton tehát arra kéri a klubokat, hogy küldjék el igényeiket, amelyeket a minisztériumok számára a MOATSZ előterjeszthet.

A fejlesztési igények elbírálása során azon projektek élveznek előnyt amelyek:

-       -  sportszakmai jelentősége megalapozottabb, a benyújtó sportszakmai eredményei indokolják a fejlesztést, különös tekintettel az utánpótlás-nevelésre,

-        - részletesebb szakmai, műszaki terveket tartalmaznak (pl. látványtervek, tervrajzok),

-        - pénzügyileg jobban kidolgozottak (előzetes hivatalos árajánlatok rendelkezésre állnak, szakértői felmérések támasztják alá a pénzügyi megvalósíthatóságot stb.)

-        - rendelkeznek önerővel (pl. önkormányzati, szponzori vagy egyéb egyesületi forrásokkal a kivitelezéshez)

-       -  a 2019. évi sportlétesítmény-fejlesztési elképzelések között kizárólag olyan projektek megjelölése lehetséges, mely 2020.ig bezárólag megvalósulhat

      - az összeállításnál az előző években megkezdett beruházások befejezésére célszerű fókuszálni

   -  - tervezni szükséges a 2018. évi sportlétesítmény-fejlesztési elképzelések keretében megvalósítandó projektek időközben jelentkező plusz költségigényét

      - a projektetek a csatolt táblázat kitöltésével, az Olimpiai Központok fejlesztésére kiemelten fókuszáló, priorizált sorrendben szükséges megadni

Mindezek akkor tekinthetőek megalapozottnak, ha a kitöltendő projekt-adatlap mellékleteként a kapott árajánlatok, műszaki dokumentációk, tervek, pénzügyi kalkulációk stb. szintén benyújtásra kerülnek.

Amennyiben a fejlesztési projekt nem saját tulajdonú ingatlanon kerül végrehajtásra vagy nem saját tulajdonba kerül az újonnan épülő ingatlan (hanem pl. önkormányzati vagy állami tulajdonon), akkor az ingatlan tulajdonosának vagy vagyonkezelőjének hozzájárulása szükséges a projekthez. Az erről kiállított hivatalos igazolás vagy a fejlesztéseket megengedő bérleti szerződés bemutatása a projekt elfogadását szintén erősíti.

Fontos tudni, hogy infrastruktúra-fejlesztési támogatás csak állami, önkormányzati vagy egyesületi tulajdonban lévő létesítményre kérhető, magánkézben lévő ingatlanra nem.

Az igényeket az alábbi formanyomtatvány kitöltésével kérjük szépen leadni 2019. február 10-ig a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címeken egyaránt.

 


Adatlap támogatás igényléséhez

Go to top