A 2016-os év augusztusában beadott eszközfejlesztési pályázatok kiértékelése megtörtént. A pályázaton induló klubok igénye többszörösen meghaladta a rendelkezésre álló eszközök mennyiségét, így a pályázatok és a pályázó klubok teljesítményei rangsorolásra kerültek.

A kiértékelés során figyelembevételre került, hogy a klubok milyen eredményeket értek el utánpótlás korú versenyzőikkel a különböző korosztályos országos versenyeken, továbbá milyen mértékű létszámnövekedést értek el utánpótláskorú versenyzőik területén az elmúlt évben – külön figyelembe véve a ranglistaversenyeken is indított gyerekek számát. Az eszközök meghatározásánál előnyt élveztek azok a klubok, amelyek nem kaptak korábban bér- vagy infrastruktúratámogatást.

Az újonnan induló egyesületek, melyek még nem rendelkezhetnek igazolt versenyzőkkel, a ranglista-versenyeken már szereplő klubokhoz képest külön kerültek értékelésre.

A pályázaton nyertes klubokkal rövidesen e-mailes kapcsolatfelvétel történik, ahol tájékoztatást kapnak arról, miként vehetik át az elnyert sporteszközöket.

adobe-pdf

Lista

Az eszközök átvehetők András Miklóssal (+36/70 933-1983) való egyeztetést követően az Ormai Csarnokban.

Go to top