A legutóbbi régióvezetői megbeszélésen döntés született egy regionális utánpótlás csapatbajnokság meghirdetéséről minden régióban, nem csak igazolt versenyzők részére.

A kezdeményezés célja, folyamatos játék – és versenyzési lehetőség biztosítása az újonc, serdülő korcsoportú versenyzők számára a régióban. Motiváció a sportág utánpótláskorú versenyzői számára, az asztaliteniszhez való kötődés erősítése, sikerélmények és versenytapasztalatok szerzése azon játékosoknak, egyesületeknek is, akik nem versenyeznek országos szinten. A hivatalos versenynaptárba sajnos nem fért bele a régiós bajnokságok megrendezése, ezért döntöttünk egy ilyen típusú, szabad időpontokra szervezhető, sok játéklehetőséget biztosító csapatverseny meghirdetéséről. A kiírás szerinti csapatbajnokság már évek óta jól működik a dél-dunántúli régióban, ezért gondoltuk azt, hogy ez egy jó versenyzési forma lehet más régiók, megyék utánpótláskorú versenyzői számára is.

A kiírás mintát átolvasva, az illetékes régióvezetőket lehet keresni a csapatbajnokság lebonyolításával kapcsolatosan. A tapasztalatokat összegezve döntünk az őszi  folytatásról.

Versenykiírás minta

Go to top