Miután nem akadt jelentkező a MOATSZ által kiírt pályázatra, a szövetség törli a versenynaptárból a november elejére tervezett elsőosztályú összevont felnőtt és ifjúsági ranglistaversenyt.

A november elsejére és másodikára kiírt férfi és női, felnőtt és ifjúsági összevont ranglistaverseny megrendezésére pályázatot írt ki a MOATSZ, ám a házigazdai szerepkörre egyetlen jelentkező sem akadt. Ezért az a határozat született, hogy a tavalyi versenynaptárban még nem szereplő (vagyis az idén plusz lehetőségként kezelt) őszi ranglistaviadal – noha az eredeti szándék az események számának növelése volt – elmarad.

A MOATSZ vezetésének – a mostani sikertelen pályázattól függetlenül – továbbra is eltökélt szándéka, hogy összevont (felnőtt és ifjúsági, illetve serdülő és újonc) versenyeket rendezzen azonos helyszínen mindkét nem számára. Ezért a vezetőség a következő hetekben átekinti a rendezéssel kapcsolatos kritériumrendszert és költségeket. A MOATSZ ez ügyben várja a klubok, szakosztályok illetékeseinek visszajelzéseit, ötleteit a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Friss hír: a 2015-ös esztendő első féléves versenynaptára hamarosan (várhatóan október végéig) elkészül, és felkerül a MOATSZ-honlapra.

Go to top