versenyekversenye

 Az idei Versenyek versenyébe a hétvégi felnőtt Országos Bajnokság is beleszámít, amire ma még lehetőség van nevezni.

 

Tavaly december végén került első alkalommal megrendezésre a 'Versenyek versenye' Berczik Zoltán emlékére. A kezdeményezés elérte azokat a célokat, melyek szerint ezzel a kiemelt versennyel lehet növelni az évközbeni országos versenyek színvonalát és ugyanakkor hasznos a fiatalabb korosztályok számára is, mert egész évben tudnak a nagyobb játékerőt képviselő játékosok ellen játszani. A magyar asztalitenisz számára kiemelten fontos, hogy minden évben legyen olyan hazai esemény, ami kiemelt figyelmet kap a médiában és alkalmas az asztalitenisz népszerűsítésére.
Nem is volt kérdés, hogy a Versenyek versenyének folytatódnia kell és ez év végén, 2018 decemberében is megrendezésre kerül.

Lebonyolítás:

A 2018-as versenyév országos ranglistaversenyeinek egyéni versenyszámainak eredményei számítanak.

Azok a versenyzők indulhatnak, akik a 2018-as év 5 ranglistaversenyéből legalább három versenyen részt vettek (a TOP 12 is beleszámít) és az 5 versenyből a legjobb négy eredményük alapján a férfiaknál bekerülnek a legjobb 16, nőknél a legjobb 12 versenyző közé.

A „Versenyek versenye” résztvevői magyar állampolgárságú, valamint a magyar csapatbajnokságokban szereplő külföldi állampolgárságú versenyzők lehetnek.

A „Versenyek versenyén” asztalhoz álló minden versenyző pénzdíjazásban részesül.

A „Versenyek versenye” megrendezésére 2018 év végén kerül sor, és az első verseny, amely beszámításra kerül, a 2018. évi Országos Bajnokság lesz.

Go to top