Sportegyesületek Országos Szövetsége (SOSZ) törekevése, hogy a SOSZ tagszervezetei és alkalmanként a SOSZ programjai iránt érdeklődő sportegyesületek számára hasznos ismereteket nyújtó szakmai rendezvények szervezése, illetve más szervezetek ilyen programjaihoz való csatlakozás – a szolgáltató SOSZ gondolat jegyében.

A tavalyi magas érdeklődés bizonyította, hogy az adózási és a sport-, illetve civil szervezeti jogi-, valamint a sportszervezetek számára elérhető pályázati lehetőségek témája örökzöldek, e területeken évről évre jelentős változások jönnek létre a jogalkotói aktivitás nyomán. Ezekben eligazodni, tájékozottnak lenni nem csak általában érdemes, hanem a gyakorlat terén hasznos és fontos, mivel ezzel egyrészt elkerülhetőek a jogszerűtlen működésből eredő hátrányos jogkövetkezmények, másrészt számos gazdasági előnyben részesülhetnek.

A 2018-es esztendő ismét  különösen sok változással jár, erre tekintettel a SOSZ meghirdeti az „AKTUALITÁSOK A SPORTSZERVEZETEK ADÓZÁSI, JOGI ÉS PÁLYÁZATI KÉRDÉSEIBEN” konferenciát, melynek programja és a meghívója alább letölthető.

adobe-pdf

Meghívó

Go to top