KÖTELEZŐ EDZŐ REGISZTRÁCIÓ
 
Az EMMI Sportért Felelős Államtitkárság felhívására a Magyar Edzők Társaság a Magyar Asztalitenisz Szövetség közreműködésével megkezdte az edzői végzettséggel rendelkező és jelenleg aktívan tevékenykedő sportszakemberek teljes körű adatbázisának felállítását.
Tekintettel arra, hogy az edzők által elvégzett munka alapvetően határozza meg a versenysport és az utánpótlás aktuális és jövőbeni eredményeit, elengedhetetlen, hogy szövetségi és állami sportirányítási szinten is rendelkezésre álljon egy aktuális, valós és alapvető információkat tartalmazó edzői adatbázis.
 
A fentiek alapján a MOATSZ kéri a sportágban tevékenykedő minden sportszakember 
szíves közreműködését az asztalitenisz sportágra vonatkozó adatbázis összeállításához, amelynek létrehozása az előbbiekben felsoroltakon túl azért is kiemelten fontos, mert az így összeállításra kerülő adatbázis kiemelt jelentőséggel bírhat a jövőbeni edzői, bér- és klubtámogatások meghatározásánál.
 
Az Excel formátumban letölthető adatközlő dokumentumot minden, az asztalitenisz sportágban bármilyen szinten edzői tevékenységet folytató edzőnek kitöltve legkésőbb 2017. december 8-ig kell 
vissza juttatnia Domokos István UP szövetségi koordinátor részére a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre.
 
A kitöltéshez szükséges tájékoztató segédanyagot szintén csatoljuk segítségként.
 Kérjük, hogy a megyei szövetségek, egyesületek és sportvállalkozások szíveskedjenek minden velük kapcsolatban álló sportszakember részére továbbítani a kötelező regisztrációra vonatkozó információkat, hogy mindenki határidőre tudja teljesíteni az adatközlést.
 
Az adatközlésre vonatkozó legfontosabb részletek
még egyszer összefoglalva:
Beküldési határidő: 2017. december 8. (péntek)
Beküldési email cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
Együttműködéseteket előre is köszönjük!

adobe-pdf
Kitöltési útmutató

adobe-pdf
Letölthető táblázat

 

Go to top