slt-weboldal

Nagyjából két hete üzemel végleges formájában a weboldalunk, amely kimondottan "A Sport Legyen a Tied!" program és a hozzá kapcsolódó utánpótlás fejlesztési tevékenységek tematikus lapja.

Az slt.moatsz.hu gyakorlatilag egy olyan információs bázis, amely folyamatosan frissülve, akár geografikus alapon is mutatja azokat az asztalitenisz helyszíneket, ahol a Sport Legyen a Tied program keretén belül általános iskolákba eszközöket helyeztünk ki az EMMI, MDSZ és Nemzeti Sportfejlesztés segítségével és támogatásával. A szép számú zöld pötty mellett a nyitó oldalon pirossal jelöli a térkép az asztalitenisz klubokat, így megjelenítve az utánpótlás és tömegbázis építés első lépcsőit.

Az infografika azonban csak következmény a weboldal és a program történetét tekintve. Lényegesebb feladat, hogy a portál az érdeklődők, utánpótlásért tenni akarók számára olyan információs adatbázissá váljon, amivel nemcsak a számukra potenciális iskolákat vagy klubokat és azok kontaktjait találják meg, hanem módszertani segítséget is nyújtson a különböző, érintett szakterületeken. Így az aloldalakon megtalálhatók a MOATSZ által készített oktatóvideók mellett más oktatóanyagok is, de versenyszervezési segédletek és egyesület alapítási információk is ingyenesen letölthetők.

A tartalmak és az adatbázis folyamatosan frissül, érdemes az oldalt rendszeresen látogatni. Reméljük, a weboldalon keresztül is hasznos információkkal segíthetjük az utánpótlásnevelést és az abban részt vevő kollégákat.

Go to top