dr-stocker-miklos-tavozik

Dr. Stocker Miklós távozik a Magyar Asztalitenisz-szövetség főtitkári posztjáról, február 1-től az Emberi Erőforrások Minisztériumában (EMMI) a Sportkapcsolatok Főosztályának osztályvezetője lesz. Dr. Stocker Miklós a MOATSZ főtitkáraként szinte napi munkakapcsolatban állt az EMMI-vel, és most a minisztériumtól olyan lehetőséget kapott, amelyet nem akart visszautasítani. A MOATSZ pénteki, a world tour-verseny helyszínén, a BOK Csarnokban tartott elnökségi ülésén a jelenlévők hozzájárultak a főtitkár távozásához, közös megegyezéssel váltak el tehát a felek útjai.

A megbízott főtitkári teendőket az elnöksége döntése értelmében dr. Paár Dávid, a szövetség sportigazgatója látja el a tisztújító közgyűlésig.

Nátrán Roland, a MOATSZ elnöke elmondta, hogy kitűnő szakembert veszít el a sportág, ám Miklós karrierjében előrelépést jelent a váltás, ráadásul ezzel a minisztériumban olyan ember kezd el dolgozni, akinek szívügye az asztalitenisz. Az elnökség a pénteki döntésével ebben támogatta a távozó kollégát, egyúttal sok sikert kívánt neki.

Dr. Stocker Miklós 2013 júniusa óta volt a MOATSZ főtitkára.

Go to top