Elnökségi határozatok: 2018. 12. 14.

70./2018 számú elnökségi határozat

A Magyar Asztalitenisz Szövetség elnöksége egyhangúlag megbízta Juricskay Zitát jegyzőkönyvvezetőnek.

71./2018 számú elnökségi határozat

A Magyar Asztalitenisz Szövetség elnöksége egyhangúlag megbízta Dorogi Pétert és Fazekas Pétert jegyzőkönyv-hitelesítőnek.

72./2018 számú elnökségi határozat

A Magyar Asztalitenisz Szövetség elnöksége egyhangúlag a napirendi pontokat:

1. Utánpótlás edző program kedvezményezettjeinek elfogadása (Ea: Felegyi Gábor)
2. Világbajnokság szállítói update (Ea: Felegyi Gábor)
3. 2018. évi ITTF EB Alicante beszámoló (Ea: Aranyosi Péter, Bátorfi Zoltán)
4. 2019. évi I. féléves versenynaptár elfogadása (Ea: Fazekas Péter)
5. Social media szabályzat előterjesztése (Ea: Felegyi Gábor)
6. MOATSZ csapatversenyek nevezési díjainak megváltoztatása (Ea: Szily György)
7. A MOATSZ szervezeti felépítésének kérdései a Harasztovich Fanni ügy vonatkozásában (Ea: Szily György)

8. Utánpótlás támogatás 2018 tapasztalatok, javaslatok (Ea: Fazekas Péter, Szily György)

9. Utánpótlás pontverseny átalakítása /kompenzációs javaslat/ (Ea: Fazekas Péter)
10. Versenybírói napidíjakat érintő kérdések tárgyalása (Ea: Fazekas Péter)

11. Régiós és területi versenyek számának megváltoztatása (Ea: Fazekas Péter)

12. Válogatási elvek a magyar válogatottaknál (Ea: Fazekas Péter)

13. Egyebek

73./2018 számú elnökségi határozat

A Magyar Asztalitenisz Szövetség elnöksége egyhangúlag jóváhagyta az Országos Bajnokság és a TOP 12 Bajnokság reformjára tett javaslat új napirendi pontként történő felvételét.

74./2018 számú elnökségi határozat

A Magyar Asztalitenisz Szövetség elnöksége egyhangúlag úgy döntött, hogy a Felnőtt Országos Bajnokságon és a Felnőtt TOP 12 Bajnokságon minden válogatott kerettagnak kötelező a részvétel. Az indulás alól a mindenkori felnőtt válogatott edzők adhatnak felmentést, melyről a döntést követő elnökségi ülésen kell tájékoztatást adniuk az elnökség tagjainak.

75./2018 számú elnökségi határozat

A Magyar Asztalitenisz Szövetség elnöksége egyetértett azzal, hogy a Felnőtt Országos Bajnokság és a Felnőtt TOP 12 Bajnokság időpontját a versenyt megelőzően 3 hónappal közzé kell tenni.

76./2018 számú elnökségi határozat

A Magyar Asztalitenisz Szövetség elnöksége egyhangúlag nem értett egyet azzal, hogy a Felnőtt Országos Bajnokság és a Felnőtt TOP 12 Bajnokság helyszíne ne az Ormai László Asztalitenisz Csarnok legyen.

77./2018 számú elnökségi határozat

A Magyar Asztalitenisz Szövetség elnöksége egyhangúlag döntött a 2019. évi Felnőtt Egyéni Világbajnokság kabalafigurájának két méretben történő megrendelésével.

78./2018 számú elnökségi határozat

A Magyar Asztalitenisz Szövetség elnöksége egyhangúlag fogadta el a 3B Communications cég 2019. évi Felnőtt Egyéni Világbajnokságra tett marketing ajánlatát.

79./2018 számú elnökségi határozat

A Magyar Asztalitenisz Szövetség elnöksége egyhangúlag egyetértett az OTP Travel szállodai ajánlatának elfogadásával és szerződésének megkötésével.

(Szavazás: 8 igen, 0 nem, 0 tartózodás)

80./2018 számú elnökségi határozat

A Magyar Asztalitenisz Szövetség elnöksége egyhangúlag fogadta el a 2018. évi Utánpótlás Edző Programra tett javaslatot azzal, hogy plusz budapesti klubként kerüljön be a KSI SE is., A programba való bekerülésre vonatkozó kritériumrendszert az elnökség elé be kell terjeszteni a következő negyedévben, majd arról elfogadás után a klubokat tájékoztatni kell. (melléklet)

81./2018 számú elnökségi határozat

A Magyar Asztalitenisz Szövetség elnöksége úgy döntött, hogy Fehér Orsolya Ágota válogatott játékos indulhasson a 2018/2019. évi NB I. osztályú férfi bajnokságban.

(Szavazás: 5 igen, 3 nem, 1 tartózkodás)

82./2018 számú elnökségi határozat

A Magyar Asztalitenisz Szövetség elnökségének egyhangú döntése értelmében 2018. év legjobb asztaliteniszezője nőknél Póta Georgina, férfiaknál Majoros János Bence.

83./2018 számú elnökségi határozat

A Magyar Asztalitenisz Szövetség elnöksége egyhangúlag úgy döntött, hogy Póta Georgina 200.000 forint, Bátorfi Zoltán 100.000 forint jutalomban, Muskó Péter a felkészülésben segítőként 100.000 forint jutalomban részesül a 2018. évi felnőtt Európa-bajnoki bronzéremért.

84./2018 számú elnökségi határozat

A Magyar Asztalitenisz Szövetség elnöksége egyhangúlag fogadta el a régióvezetők javaslatát, miszerint a versenynaptár túlzsúfoltsága miatt 2019. évtől félévenként csak 1-1 régiós újonc ranglistaverseny kerülne megrendezésre U11-es és U13-as korcsoportban. Kerüljön megrendezésre serdülő korcsoportban is régiós verseny, mely egy nap alatt kerülne lebonyolításra és ranglistapontot adna. A továbbiakban a nem igazoltak részére szóló újonc régiós versenyeket a megyei asztalitenisz szövetségek rendezzék meg.

85./2018 számú elnökségi határozat

A Magyar Asztalitenisz Szövetség elnöksége elfogadta a régióvezetők javaslatát, mely szerint a felnőtt és ifjúsági területi II. osztályú ranglistaversenyek 2019. január 01-től megszüntetésre kerülnek az alacsony indulólétszám miatt.

(Szavazás: 6 igen, 0 nem, 1 tartózkodás)

86./2018 számú elnökségi határozat

A Magyar Asztalitenisz Szövetség elnöksége egyhangúlag fogadta el a kiegészítésekkel a 2019. évi I. féléves versenynaptárt. (mellékelve)

87./2018 számú elnökségi határozat

A Magyar Asztalitenisz Szövetség elnöksége egyhangúlag döntött úgy, hogy elfogadja a Dorko sportszergyártó cég szponzorációs együttműködési ajánlatát.

adobe-pdf

Határozatok