Elnökségi határozatok: 2018. 05. 18.

30./2018 számú elnökségi határozat

A Magyar Asztalitenisz Szövetség elnöksége egyhangúlag megbízta Juricskay Zitát jegyzőkönyvvezetőnek, Dorogi Pétert és Szily Györgyöt jegyzőkönyv-hitelesítőnek.

31./2018 számú elnökségi határozat

A Magyar Asztalitenisz Szövetség elnöksége egyhangúlag elfogadta a napirendi pontokat:

1.  A 2017. évi sportszakmai beszámoló elfogadása

2.  A 2017. évi bizottsági beszámolók elfogadása

3. A 2017. évi megyei beszámolók elfogadása

4. A 2017. évi régióvezetői beszámolók elfogadása

5. A 2017. évi pénzügyi beszámoló, közhasznúsági beszámoló és könyvvizsgálói jelentés elfogadása

6. A 2017. évi Felügyelő Bizottsági beszámoló elfogadása

7. A 2018. évi költségvetési terv elfogadása

8. Gazdasági társaság alapításának tárgyalása

9. A küldöttgyűlésre indítványozott napirendi pontok tárgyalása

10. Fegyelmi ügyek tárgyalása

11 Egyebek

32./2018 számú elnökségi határozat

A Magyar Asztalitenisz Szövetség elnöksége egyhangúlag elfogadta a 2017. évről szóló szakmai beszámolót és a küldöttgyűlés elé való terjesztését.

33./2018 számú elnökségi határozat

A Magyar Asztalitenisz Szövetség elnöksége egyhangúlag elfogadta a bizottsági beszámolókat és a küldöttgyűlés elé való terjesztését.

34./2018 számú elnökségi határozat

A Magyar Asztalitenisz Szövetség elnöksége egyhangúlag elfogadta a területi asztalitenisz szövetségek beszámolóit és a küldöttgyűlés elé való terjesztését.

35./2018 számú elnökségi határozat

A Magyar Asztalitenisz Szövetség elnöksége egyhangúlag elfogadta a régióvezetők beszámolóit és a küldöttgyűlés elé való terjesztését.

36./2018 számú elnökségi határozat

A Magyar Asztalitenisz Szövetség elnöksége egyhangúlag elfogadta a pénzügyi beszámolót, a kiegészítő mellékletet, a közhasznúsági jelentést, a könyvvizsgálói jelentést és a küldöttgyűlés elé való terjesztését.

37./2018 számú elnökségi határozat

A Magyar Asztalitenisz Szövetség egyhangúlag elfogadta a Felügyelő Bizottság beszámolóját és küldöttgyűlés elé való terjesztését.

38./2018 számú elnökségi határozat

A Magyar Asztalitenisz Szövetség egyhangúlag elfogadta a 2018. évi költségvetési tervet és küldöttgyűlés elé való terjesztését.

39./2018 számú elnökségi határozat

A Magyar Asztalitenisz Szövetség egyhangúlag értett egyet azzal, hogy a MOATSZ gazdasági társaságának alapítását a küldöttgyűlés elé terjessze külön napirendi pontként.

(Szavazás: 6 igen, 0 nem, 0 tartózkodás)

40./2018 számú elnökségi határozat

A Magyar Asztalitenisz Szövetség elnöksége egyetértett a Bács-Kiskun megyei Asztalitenisz Szövetség által a küldöttgyűlésre indítványozott új napirendi pontok felvételének elutasításával, mivel azok nem jogszabályszerűen kerültek benyújtásra és tartalmilag a küldöttgyűlés napirendjén már szerepelnek.

(Szavazás: 5 igen, 0 nem, 1 tartózkodás)

41./2018 számú elnökségi határozat

A Magyar Asztalitenisz Szövetség elnöksége, mint II. fokú hatóság, úgy döntött, hogy Szabó Krisztián ügyében hozott I. fokon hozott fegyelmi határozatot helybenhagyja.

(Szavazás: 4 igen, 0 nem, 2 tartózkodás)

42./2018 számú elnökségi határozat

A Magyar Asztalitenisz Szövetség elnöksége egyhangúlag fogadta el a 2018. évi Ifjúsági és Serdülő Európa-bajnokságra utazó keretet (serdülőknél 3+1 fő, ifjúságiaknál 4+1 fő)

Ifjúsági fiúk: András Csaba, Juhász Patrik, Both Olivér, Terék Norbert, Molnár Dávid, edző: Vígh Zsolt