Elnökségi határozatok: 2016.07.18.

 

0a/2016.07.18. számú elnökségi határozat
Az elnökség elfogadta a Napirendet.
Szavazás: egyhangúlag elfogadva (6 igen 0 nem 0 tartózkodás)

0b/2016.07.18. számú elnökségi határozat
Jegyzőkönyvvezető: Balogh Borbála
Szavazás: egyhangúlag elfogadva (6 igen 0 nem 0 tartózkodás)

0c/2016.07.18. számú elnökségi határozat
Jegyzőkönyv hitelesítők: Jakab János és Herendi Iván
Szavazás: egyhangúlag elfogadva (6 igen 0 nem 0 tartózkodás)

1/2016.07.18. számú elnökségi határozat
A Magyar Asztalitenisz Szövetség elnöksége egyetért a Játékvezető- és Versenybíró Bizottság előterjesztésével és az ülésen elhangzott módosításokkal jóváhagyja az előterjesztett szabálymódosítási javaslatokat. Felkéri a JVB-t, hogy a Szabálykönyvet az elfogadott szabálymódosító javaslatokkal és a szükséges elírások javításával dolgozza át, amelyhez a MOATSZ iroda segítséget nyújt.
Szavazás: egyhangúlag elfogadva (6 igen 0 nem 0 tartózkodás)

2/2016.07.18. számú elnökségi határozat
A Magyar Asztalitenisz Szövetség elnöksége felkéri a főtitkárt a plasztik alapú, ECD hálózatba tartozó, kedvezményeket is biztosító versenyengedélyek bevezetésére. A versenyengedélyek továbbra is 3 évig érvényesek és 1500,- forintba kerülnek.

A Magyar Asztalitenisz Szövetség 2016. július 25-i hatállyal bevezeti a sportorvosi lapot, azaz 2016. július 25-től a mellékletben szereplő sportorvosi lapot kell a versenyzőknek a sportorvossal kitöltetniük. A sportorvos által aláírt, sportorvosi igazolást a versenyzőknek a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre kell scannelve (vagy fényképezve) elküldeniük, valamint a MOATSZ irodába postai vagy személyes úton eljuttatniuk. A sportorvosi igazolás hatályát az iroda munkatársai a MOATSZ adatbázisában egy munkanapon belül rögzítik.

Az elnökség felkéri továbbá a MOATSZ irodát, hogy a sportorvosi engedély hatályának hitelesítéséről (adatbázisban történő vizsgálat, vagy hitelesítő matrica) a későbbiekben döntsön.

Szavazás: 5 igen 0 nem 1 tartózkodás

3/2016.07.18. számú elnökségi határozat

A Magyar Asztalitenisz Szövetség elnökségének döntése alapján a Statisztika PSC Extra Ligában való indulásának feltétele a helybetöltőn az Extraligában való indulási jogosultság kivívása.

Szavazás: egyhangúlag elfogadva (6 igen 0 nem 0 tartózkodás)

4/2016.07.18. számú elnökségi határozat
Az államilag nevesítetten, központi költségvetési forrásból klub, illetve szakosztály fenntartásra és üzemeltetésre szolgáló közvetlen támogatásban részesülő klubok számára a korábban meghatározott eszköz- és bértámogatás összegét a Magyar Asztalitenisz Szövetség elnöksége a regionális Utánpótlás Centrumok számára átcsoportosítja.
Szavazás: egyhangúlag elfogadva (6 igen 0 nem 0 tartózkodás)

5/2016.07.18 számú elnökségi határozat
A Magyar Asztalitenisz Szövetség elnöksége a 2016. évi kaposvári beruházás összegét átcsoportosítja, úgy, hogy ha a műszaki terv és a város támogatása biztosítottá válik, akkor 2017-ben a Magyar Asztalitenisz Szövetség a Kaposvári beruházást újra beveszi a támogatottak körébe. Az összeget ez elnökség a Magyar Asztalitenisz Szövetség taraflex beszerzésére (11 millió forint) és az Ormai László Asztalitenisz Csarnok fejlesztésére (26,5 millió forint) csoportosítja át.
Szavazás: egyhangúlag elfogadva (6 igen 0 nem 0 tartózkodás)

6/2016.07.18 számú elnökségi határozat
A Magyar Asztalitenisz Szövetség elnöksége, mint Fellebbviteli Bizottság helyben hagyja a Fegyelmi Bizottság döntését, így Török Zoltán fél éves eltiltását egy éves felfüggesztéssel helyben hagyja, ez idő alatt Török Zoltán munkájával építheti az asztaliteniszt, amennyiben viszont továbbra is vét a Magyar Asztalitenisz Szövetség szabályaival szemben, akkor a felfüggesztés feloldásra kerül.
Szavazás: 5 igen 0 nem 1 tartózkodás

7/2016.07.18 számú elnökségi határozat
A Magyar Asztalitenisz Szövetség elnöksége, mint Fellebbviteli Bizottság, megváltoztatja a Fegyelmi Bizottság döntését, így dr. Baranovszky Györgyöt egy évre eltiltja. Az eltiltás hatálya a Fegyelmi Szabályzat 13.4.1. pontja szerinti valamennyi sporttevékenységtől (versenyzéstől, edzésen, sportrendezvényen történő részvételtől illetve a Magyar Asztalitenisz Szövetségen belüli tevékenységtől) történő eltiltásra kiterjed.
Szavazás: 4 igen 0 nem 2 tartózkodás

Go to top