utanpotlas-vereny-final-four

Rendhagyó versenyt hirdetünk az utánpótlás klubok számára. Az utánpótláskorú fiatalok bizonyára a magyar bajnokság legjobb asztaliteniszezőit, akár egyéni példaképeiket is láthatják majd a sportági bajnokság csúcsrendezvényén. A következő kis versennyel szeretnénk minden olyan klubot buzdítani, akiknél utánpótlás nevelés folyik, hogy ha tehetik minél több gyerekkel, fiatal versenyzővel jöjjenek ki az eseményre.

A legtöbb utánpótlás fiatalt felvonultató egyesület szabadon választott eszköztámogatásban részesül 50.000 Ft erejéig. A második legtöbb utánpótlás korú gyermekkel megjelenő klub 30.000 Ft értékben, a harmadik helyezett pedig 20.000 Ft-os eszköztámogatásban részesül.

Fontos, hogy a rájátszás mindkét napja beleszámít a versenybe. A kluboknak jelentkezniük kell a helyszínen, amennyiben részt akarnak venni a versenyben és a játékosaikat be kell regisztrálniuk a pontos számítások miatt. A regisztráció pontos menetéről a helyszínen tájékoztatunk mindenkit. A versenyre a 1997. január 1. után született gyermekek nevezhetők.

Információ a Final Four hivatalos weboldalán

Go to top