Nyírbátorban rendezték a fiúk, a Marczibányi téri Ormai csarnokban a lányok ifjúsági Top 12-bajnokságát: a viadalt Majoros Bence, illetve Fehér Orsolya nyerte.

A  fiúk hagyományosan hangulatos, remekeül szervezett nyírbátori viadalán Majoros Bence – aki néhány hete a felnőttek hasonló viadalán bronzérmes lett – magabiztosan vette az akadályokat a számára hazai környezetben, s csupán Bruckner Mátétól vereséget szenvedve szerezte meg a győzelmet. A második helyen – a papírformát alaposan felborítva – Kovács Gábor végzett, míg a dobogó harmadik fokára klubtársa, a szintén BVSC-s Bruckner állhatott. Érdekesség, hogy az első nap után még hibátlan mérleggel vezető soproni Böhm Gábornak végül be kellett érnie az ötödik hellyel.

A lányok versenyének első fordulójában visszalépett az első számú favorit, a kecskeméti Imre Leila. Távollétében a két Fehér, Orsolya és Zsófia csatázott az aranyért, s mivel kettejük egymás elleni mérkőzését előbbi, a statisztikás Orsolya nyerte (ő csupán a Sopronban játszó, harmadikként végző Orosz Sárától kapott ki), a fővárosi játékosé lett az első hely orosoházi vetélytársáé pedig a második.

Eredmények:

FIÚK

LÁNYOK

Go to top