both-oliver-spanyolorszag-2019

Az ifjúsági fiúcsapatunk maradt csak talpon a spanyolországi utánpótlástorna csapatversenyének első napján.

András Csaba és Both Olivér párosban ezüstérmesként zárt, a csapatversenyben pedig Kishegyi Ákos csatlakozott hozzájuk. A spanyolok negyedik csapatát 3:0-ra múlták felül a mieink, a továbbjutásról döntő, oroszok elleni csata viszont jóval kiélezettebb küzdelmet hozott. Az oroszok 2:1-re vezettek három találkozó után, ám Both Olivér kettő és András Csaba egy győzelmével végül 3:2 lett ide, így a fiúk bejutottak a negyeddöntőbe, amelyben a spanyolok 3-as csapata lesz az ellenfelük.

Dari Helga és Drabant Anita a moldovai Vlada Caraulnaiával alkotott egy csapatot az ifjúsági lányok között. A spanyolok harmadik számú csapatát 3:0-ra legyőzték, ám aztán a tajvani-hongkongi vegyes csapattól ugyanilyen arányban kikaptak, így nem jutottak tovább.

A serdülő fiúcsapatunk (Huzsvár Erik, Szántosi Dávid, Balogh Bence) a házigazdák hatodik számú együttesét könnyen elintézte, de a franciák második csapatától 3:0-ra kikapott, így csak második lett a csoportjában.

Ugyanígy járt a serdülő lánycsapatunk (Adamik Csenge, Balogh Kíra, Volentics Anna) is, amely a spanyol 3-as csapat legyőzése után 3:2-re kapott ki a csehektől a csoportdöntőn.

Go to top