Befejeződtek az évadnyitó országos utánpótlás-ranglistaversenyek a Marczibányi téri Ormai László csarnokban, illetve a BVSC-Zugló termében. A zárónapon az ifjúsági fiúk álltak asztalhoz, s egyesben a nyírbátori Majoros Bencéé lett az aranyérem.

A leányszámok közül az első napon az ifjúságiak viadalát rendezték meg, s Fehér Orsolya (Statisztika) kettős siker aratott: győzött egyesben és Fehér Zsófiával (A. S. E. Orosháza) párosban is. A második napon a serdülők versenyét bonyolították le, s a fiatalabbak mezőnyében nem sikerült az ismétlés Fehér Orsolyának. Az egyes elődöntőjében Orosz Sára (TURRIS SE Sopron) emlékezetes meccsen (0-3-as játszmaállásról fordítva) győzte le őt, majd a fináléban is diadalmaskodott Korda Kitty (Statisztika) fölött. Fehér párosban vigasztalódhatott: Harasztovich Fanni (Statisztika) partnereként ismét aranyérmes lett. Az újoncok viadalain az U10-esekét Tóth Nóra (ATSK Szeged), az U11-esekét Laskai Írisz (A. S. E. Orosháza), míg az U13-asokét Nagypál Márta (Jászkun Volán) nyerte.

A fiúk közül elsőként a legfiatalabbak csatáztak. Az U11-eseknél Ócsai Máté Zsigmond (Ceglédi VSE), az U12-eseknél Bartal Tamás (Fastron Asztalitenisz Club Tolna), az U13-asoknál Both Olivér (Malév SC) diadalmaskodott. Szombaton a serdülők között Both Olivér bátyja, Levente (szintén Malév SC) lett az aranyérmes. A vasárnapi zárónapon az ifjúságiak voltak soron: egyesben a nyírbátori Majoros Bence győzött, miután a döntőben legyőzte Kovács Sebestyént (Ceglédi VSE).

LÁNYOK

Ifjúságiak

Egyes selejtező

Egyes bejátszó

Egyes főtábla

Páros

Serdülők

Egyes selejtező

Egyes főtábla

Páros

Újoncok

U10 egyes

U11 egyes

U13 egyes

FIÚK

Újoncok

U11 egyes

U12 egyes

U13 egyes

Serdülők

Egyes és páros

Ifjúságiak

Egyes és páros

Go to top