budapesti-sportagvalaszto

Szeptemberben a tanévkezdéssel szinte minden családban felvetődik a kérdés: milyen sportágat válasszunk a gyereknek? A válaszadáshoz, a sportágválasztáshoz adhat hathatós segítséget a Nagy Sportágválasztó.

A rendezvény lényege, hogy a látogatók ne csak nézzék az egyes sportbemutatókat, hanem aktív részesei legyenek maguk is az eseménynek, vegyék kezükbe a sporteszközöket, próbálják ki a megjelenő sportágakat, tapasztalják meg az egyes mozgásformák lényegét, hangulatát.

A szeptember 14-15-én megrendezendő eseményen több mint 100 sportág mutatkozik be, így mindenki kiválaszthatja a számára megfelelő mozgásformát. Ha valaki az asztaliteniszt szeretné kipróbálni, vegye célba a Merkapt Sportközpontot, hiszen a pingpong is a jelen lévő sportágak között lesz természetesen.
Az esemény egyes helyszínein profik bemutatóit és nyílt edzéseket láthat majd a közönség, illetve a vállalkozó kedvűek belekóstolhatnak egy-egy számukra szimpatikus sportágba, edzők segítségével. Emellett lehetőség nyílik arra is, hogy a látogatók személyesen találkozzanak, és együtt sportoljanak ismert olimpikonokkal – így pedig némi extra motivációra is szert tehetnek.

A Nagy Sportágválasztó társadalmi felelősségvállalása részeként a Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezetével véradást szervez az eseményen, amire a lakossági véradókat, illetve a cégek által delegált véradókat is várják.

Céges véradás

Céges véradás időpontja: 2018. szeptember 14. (péntek) 11.00–15.00
Helyszín: Merkapt Sportközpont – Budapest, X. kerület, Maglódi út 12/a

Lakossági véradás

Lakossági véradás időpontja: 2018. szeptember 15. (szombat) 11.00–17.00
Helyszín: Merkapt Sportközpont – Budapest, X. kerület – Maglódi út 12/a

A Budapesti Nagy Sportágválasztóra szeptember 14-15-én kerül sor, a Merkapt Sportközpontban (Budapest, X. kerület, Maglódi út 12/a), 9:00 és 17:00 óra között.
A rendezvény első, pénteki napjának délelőttjére a pedagógusok kíséretében érkező óvodai és iskolai csoportokat várják a szervezők, 14:00 órától azonban már mindenki számára nyitott a rendezvény. A szombati nap pedig teljes egészében a nagyközönségé és a családoké.

A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a www.sportagvalaszto.hu weboldalon lehet, ahol minden információ megtalálható az eseményről.

A szervezők az óvodás korúaktól a nyugdíjasokig minden érdeklődőt szeretettel várnak. Hiszen a sportot sosem lehet elég korán kezdeni – és sosem késő újrakezdeni, esetleg belevágni egy egészségesebb életmód megvalósításába.

Go to top