ifi-osszetartas

Április 24–25-én kétnapos összetartáson vettek részt az ifjúsági fiúválogatott tagjai a BVSC sportkomplexumában.

Vígh Zsolt szövetségi edző beszámolója szerint az összetartás során a tervezetteket maximálisan elvégezték. A két nap alatt minden résztvevő megfelelő, minőségi munkát végzett, a felkészülés a program szerint zajlott, hasznos, eredményes volt.

Hangsúlyt fektettek a motivációs, mentális mutatók fontosságára is és arra, hogy a sikeres működés elengedhetetlen paramétere a rendszerbe foglalt szervezettség. A versenynaptárhoz, illetve a játékosok egyéni állapotához igazították a szakmai munkát. A programban öt szakedzés és két erőnléti edzés (többek között futás és úszás) kapott helyet.

A közreműködő edzők, partnerek kiemelkedően magas színvonalon végezték a munkájukat és segítették a játékosok felkészülését.

A BVSC-Zugló asztalitenisz-terme és a komplexumban található egyéb létesítmények nyugodt, jó helyszínnek bizonyultak – köszönhetően elsősorban Herendi Ivánnak és a klub asztalitenisz-szakosztályának edzőinek és játékosainak –, minden adott volt a magas színvonalú felkészüléshez.

Mindenki az egyeztetettek szerint jelen volt, egyedül az összetartás előtt kisebb sérülést szenvedő Huzsvár Erik maradt távol.

Az összetartáson részt vevő ifjúsági válogatott játékosok:
András Csaba (BVSC-Zugló), Both Olivér (BVSC-Zugló), Terék Norbert (BVSC-Zugló), Juhász Patrik (Wien Neudorf), Molnár Dávid (Nyírbátor ASE), valamint meghívottként Krebs Bálint (BVSC-Zugló) és Kishegyi Ákos (Dunakeszi AC)

Az összetartáson közreműködtek:
Herendi Iván, Aranyosi Péter, Somosi Miklós, Jakab János, Simon Ferenc, Tokaji Sándor, Molnár Krisztián, Marsi Márton, Szita Márton, Fazekas Péter, Katus Krisztián, Do Phuong Nam, Lindner Ádám, Leinwéber József, Timafalvi Gergő, Csonka András, Pálos Péter, Martinecz Gyula

Go to top