A mai nappal befejeződtek a 2018. évi ifjúsági leány és fiú Moatsz Kupa és csapatbajnokság versenyszámai. A lányoknál a Statisztika PSC az Univer-Sport Kft.-t győzte le a döntőben, a két harmadik helyezett csapat a Szekszárd AC és a Statisztika PSC 'B' csapata lett.
A fiúknál a BVSC-Zugló házi döntőt játszott, végül a papírformának megfelelően az 'A' csapat lett a bajnok, a dobogóra a PTE PEAC és a Ceglédi VSE játékosai állhattak fel.

A Moatsz Kupa egyéni küzdelmeiben a lányoknál Harasztovich Fanni (Statisztiska PSC) lett a bajnok, a döntőben csapattársát Dari Helgát (Statisztiska PSC) múlta felül, a harmadik helyért folyó mérkőzésen Füle Kata (Szekszárd AC) bizonyult jobbnak Drabant Anitával (Univer Sport. Kft.) szemben.
Az ifjúsági fiúk mezőnyében Huzsvár Erik (KSI SE) bizonyult a legjobbnak, a döntőben 1-3-as szett hátrányból fordította meg a mérkőzést Ócsai Máté (Ceglédi VSE) ellen. A bronzmeccsen a BVSC-Zugló két játékosa Rózsa Dávid és Krebs Levente csapott össze, a mérkőzés az előbbi győzelmével ért véget.
A verseny érdekessége volt, hogy a legjobb négy közé három serdülő korú játékos jutott be és közülük kettő döntőt is játszott.

Az újonc, serdülő és ifjúsági Moatsz Kupa egyesületek közötti összetett pontversenyét a lányoknál a Statisztika PSC, a fiúknál a KSI SE nyerte.

LCSB

IfiCSB

LanyE

IfiMOATSZKupa

Go to top