lakatos-tamas-polo-felajanlas
Lakatos Tamás szép módját választotta a fiatal magyar asztaliteniszezők motiválásának: a már nem használt válogatott mezeit utánpótláskorú játékosoknak ajándékozza.

„Remélem, hogy a jövőben minél több gyerekhez eljutnak Magyarországon ezek az apróságok, amelyekkel támogatni és motiválni szeretném őket. Kidobni nem akarom ezeket a mezeket, annak sincs sok értelme, hogy porosodjanak, sokkal jobb ötlet, ha felajánlom ezeket gyerekeknek, akik talán komolyabban veszik ennek hatására a pingpongot” – nyilatkozta kezdeményezéséről Lakatos Tamás.

Az elsőként elajándékozott mezei a Tatai AC két reménységéhez, Balogh Róberthez és Balogh Leventéhez kerültek. Az ikrek a válogatott Eb-felkészülésén látogatták meg Lakatost, aki 20-30 percet játszott is velük.

„A többieknek is hasonlóan sok olyan válogatott, illetve szponzori mezük van, amelyeket már nem használnak. Jó lenne ezeket összegyűjteni, és például újoncversenyeken díjként vagy tárgynyereményként felajánlani. Szerintem ennek lehet jövője, és remélem, hogy lesz is” – tette hozzá válogatott játékosunk.

Go to top