pingponguto

Az Albertirsa ASE használta ki legjobban a Magyar Asztalitenisz-szövetség év végi akcióját, amelynek keretében versenyzői engedélyekért borításokat lehetett nyerni.

Tavaly december 5. és 23. között az utánpótláskorú versenyzőknek 300, a felnőttversenyzőknek 500 forintért lehetett az engedélyt kiváltani. Az akcióval - amelyet aztán december 31-ig meghosszabbított a szövetség - nemcsak az alacsonyabb árak miatt volt érdemes élni, hanem azért is, mert minden ötödik engedély után egy Stiga borítást kaptak a klubok ajándékba.

A legaktívabb egyesületnek az Albertirsa ASE bizonyult, amely 26 igazolást váltott ki, ezek mellé így 5 darab Stiga Boost borítást kapott, plusz még 1 darab ütőfát és 1 doboz Joola Flash labdát.

A DVTK alig maradt el az albertirsaiaktól, 24 kiváltott engedéllyel 4 darab Stiga Boost borítás, 1 darab ütőfa és 1 doboz Joola Flip labda volt a diósgyőriek jutalma.

A "dobogóra" még a Kaposvári AC fért fel 21 engedéllyel, amivel 4 darab borítást, 1 ütőfát és 1 doboz Joola Magic labdát nyert. A Győri Elektromos és a Palotai Titánok 3 borításra elegendő engedélyt váltott ki a fent említett időszakban, összesen pedig 19 klub jutott ilyen módon jutalomborításhoz.

adobe-pdf

Végeredmény

 

Go to top