honap-muhelye-bvsc-2016

A BVSC-Zugló asztalitenisz-szakosztálya nyerte el 2016 októberében a Magyar Olimpiai Bizottság, a Decathlon és az utanpotlassport.hu által alapított „A hónap műhelye" díjat, valamint a közönségdíjat is.

A díjakat a MOB székházában adták át, a BVSC asztalitenisz-szakosztályát vezető Herendi Iván összesen hatszázezer forintos sportszervásárlási utalványt vehetett át.

„A hónap műhelye díj mellett a közönségdíjat is a BVSC asztalitenisz-szakosztálya érdemelte ki 2016 októberében – mondta örömmel Nátrán Roland, a MOATSZ elnöke. – Ez mindenképpen azt mutatja, hogy egy olyan erős közösség épül Zuglóban, amely nemcsak szívén viseli a pingpongszakosztály sorsát, hanem aktívan tesz is érte, leadja a szavazatát, tehát aktivizálható ez a család, és itt százas-ezres nagyságrendű szavazatszámról beszélünk."

A Decathlon Magyarország motivációjáról és a díjjal kapcsolatos célkitűzéseiről Kabarcz Balázs kereskedelmi igazgató beszélt.

„Ez jó lehetőség számunkra arra, hogy meg tudjuk mutatni, hogy igenis van Magyarországon utánpótlássport, amelynek résztvevői eredményeket tudnak elérni, akikre felhívhatjuk a figyelmet, és példaként szolgálhatnak az ifjúság számára. Nem a versenysport a legfontosabb célbázisunk, de ettől függetlenül vannak olyan termékköreink, amely az intenzívebb felhasználást célozzák meg. Éppen ezért tettük le a voksunkat az utánpótlássport mellett, hiszen itt bőven vannak olyan edzésformák, amelyekhez mi termékeket tudunk kínálni, és ezeket megismertethetjük a fiatal sportolókkal."

Herendi Iván elárulta, mire költhetik az elnyert utalványt:

„A BVSC-nél most jelentős felújítások zajlanak, többek között egy új, ötvenméteres uszodát építenek, és nincs külső terep, ahol a futóedzéseket megtarthatnánk. Ezért egy futópad megvételén gondolkozunk, erre van a legnagyobb esély, de még nem született végleges döntés a nyeremény felhasználását illetően."

Go to top