harasztovich-fanni-zagrab

Két serdülőcsapatunk negyeddöntőbe jutott a zágrábi utánpótlás Eb-n, míg ifjúsági korú együtteseink a 9-16. helyért folytatják.

Serdülő fiúcsapatunk a nyolcaddöntőben Dániával találkozott. András Csaba 3:1-re, Juhász Patrik 3:0-ra nyerte meg az egyesét, majd András Both Olivérrel a párost is hozta. A hétfői negyeddöntőben a franciák várnak a mieinkre.

A Fazekas Mária által irányított serdülő lányaink szintén sikerrel vették a nyolcaddöntőt, mégpedig a törökök ellen. Harasztovich Fanni és Nagypál Márta egyaránt 3:1-re nyert, majd párosban döntő szett 11:9-re diadalmaskodtak. Ők az oroszokkal küzdenek meg az elődöntőbe jutásért.

Az ifjúságiaknál mindkét csapatunk a 9-16. helyért folytatja, ami főleg a fiúk esetében csalódás. Ők ugyanis két szép győzelmet arattak a csoportjukban, a nyolcaddöntőben azonban Molnár István hiába nyerte meg az első meccset, a következő három parti a cseheké lett. Most már legjobb esetben kilencedikek lehetnek, ehhez elsőként Dánián kellene felülkerekedniük.

A lányok az észtek elleni playoff-mérkőzést még nagy csatában megnyerték 3:2-re, a nyolcaddöntőben viszont a franciákkal szemben egy játszma sem jutott neki. A lengyelek ellen vigasztalódhatnak első hétfői párharcukban.

IFJÚSÁGI ÉS SERDÜLŐ EURÓPA-BAJNOKSÁG, ZÁGRÁB
CSAPATVERSENY
IFJÚSÁGI FIÚK
NYOLCADDÖNTŐ
MAGYARORSZÁG–CSEHORSZÁG 1:3
Molnár–Martinko 3:1
Bruckner–Polanski 0:3
Timafalvi–Klos 0:3
Molnár–Polansky 0:3

IFJÚSÁGI LÁNYOK
PLAYOFF-MÉRKŐZÉS
MAGYARORSZÁG–ÉSZTORSZÁG 3:2
Hartbrich–Hanson 3:0
Füle–Avameri 0:3
Göndör–Lissovenko 3:1
Hartbrich–Avameri 1:3
Füle–Hanson 3:1
NYOLCADDÖNTŐ
MAGYARORSZÁG–FRANCIAORSZÁG 0:3
Hartbrich–Migot 0:3
Korda–Zarif 0:3
Füle–Guisnel 0:3

SERDÜLŐ FIÚK
NYOLCADDÖNTŐ
MAGYARORSZÁG–DÁNIA 3:0
András–Svenningsen 3:1
Juhász–Simonsen 3:0
András, Both–Emborg, Svenningsen 3:0

SERDÜLŐ LÁNYOK
NYOLCADDÖNTŐ
MAGYARORSZÁG–TÖRÖKORSZÁG 3:0
Harasztovich–Yilmaz 3:1
Nagypál–Kocal 3:1
Harasztovich, Nagypál–Yilmaz, Kocal 3:2

Go to top