world-tour-iskolai-mozgositasi-program

A szigetszentmiklósi József Attila Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola nyerte meg azt a mozgósítási versenyt, amelyet a Magyar Asztalitenisz-szövetség hirdetett a januári budapesti world tour-versenyre.

A legtöbb tanulót a József Attila Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola „delegálta" az idei budapesti world tour-viadalon a Tüskecsarnok nézőterére. A szigetszentmiklósi intézmény képviseletében Estók László testnevelőtanár vette át az így megnyert sporteszközöket (egy labdacsomagot) a MOATSZ irodájában.

„Az iskolánkban elég sok gyerek pingpongozik, ezért a Magyar Asztalitenisz-szövetség felhívását látva úgy gondoltuk, megmutatjuk a gyerekeknek, hogy a sportág profi képviselői milyen szinten űzik ezt a játékot – mondta Estók László. – Az első másfél-két órában nagyon tetszett nekik, mint minden újdonság, aztán picit fáradni kezdtek, de összességében pozitív élménnyel gazdagodtak. Valószínűleg a következő ilyen rendezvényre is többen eljönnek majd közülük."

Nem véletlen a szigetszentmiklósi iskola sikere, hiszen az átlagosnál nagyobb pingpongélet folyik a falai között. Szakemberek által tartott délutáni foglalkozásokon és szabadidős játék keretén belül is sok fiatal üti a labdát, 30-40 gyerek mindig ott áll az asztalok mellett.

wt-mozgositas-labda-csomag

Go to top