a-honap-muhelye-bvsc

A Magyar Olimpiai Bizottság, a Decathlon Magyarország és az utanpotlassport.hu kuratóriuma ismét beválasztotta a BVSC-Zugló asztalitenisz-szakosztályát „A Hónap Műhelye" jelöltjei közé.

A decemberi öt kiválasztott szakosztály közül az egyik a közönségszavazás és a kuratórium kedvező döntése alapján ötszázezer forintos vásárlási utalvány nyertese lehet.

A BVSC-nél úgy érezték, hogy a szakosztály összteljesítménye szeptember után novemberben is olyan eredményes volt, hogy újra eséllyel pályázhatnak a Hónap Műhelye cím elnyerésére.

Kérünk Titeket, hogy az utanpotlassport.hu honlapon a Hónap Műhelye szavazáson szavazzatok a BVSC-Zugló SI asztaliteniszre – áll a BVSC közleményében. Tekintettel arra, hogy egy e-mail címről csak 1 szavazat adható le, kérjük, hogy ez ügyben valamennyi lehetőségeteket – családtagok, rokonok, ismerősök ez irányú tájékoztatását is beleértve – használjátok fel a közönségszavazás számunkra minél sikeresebb végeredménye céljából.

Támogató együttműködéseteket hálásan köszönve, szívélyes üdvözlettel:
BVSC-Zugló Sportiskola asztalitenisz-szakosztály vezetői, edzői, versenyzői"

A szavazatokat december 20-ig ezen a linken adhatják le: http://j.mp/honapmuhelye

A szavazáskor az utanpotlassport.hu rendszere visszaigazoló e-mailt küld. Tapasztalatunk szerint ez az e-mail szinte azonnal, de maximum néhány percen belül megérkezik. Ha nem érkezik e-mail, annak oka az is lehet, hogy a különböző levelezőrendszerek hirdetésnek érzékelhetik az elektronikus levelet, ezért érdemes figyelni a spam mappákat is.

Go to top