bp-slt

2015. november 9-én adták át a budapesti Molnár Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolában a Sport Legyen a Tied! program asztalitenisz-eszköztámogatási csomagját.

A rendezvényen beszédet mondott Zentai Oszkár, a 8. kerület sportreferense, Máthé Vivien, az MDSZ osztályvezető-helyettese és Tanosné Horváth Márta, az iskola igazgatója.

A beszédek után a KSI edzője, az olimpikon Pázsy Ferenc tartott rövid bemutatót az iskolába járó tanítványával, Móczár Bálinttal. Az iskola asztalitenisz-csapata nyerte egyébként januárban a Budapesti Diákolimpiát. Ezt követően több mint 100 alsós diák forgásban asztalitenisz-, cselgáncs- és kosárlabdaedzésen, -bemutatón vett részt.

A gyerekek jókedvűen ütögették a vadonatúj asztalokon a jó minőségű legújabb szabvány szerinti pply labdákat, és szorgalmasan követték a korábbi szövetségi kapitány utasításait. Alig várták már, hogy kipróbálják az ajándék adogatógépet. A lehetőség adott, hogy a lelkes testnevelő, Szmodicsné Kajtár Rita vezetésével sok ügyes gyereket neveljen ki az iskola. Ezt a MOATSZ is támogatja akkreditált pedagógus-továbbképzési programjával. Az ügyesebb diákok a KSI edzéseit látogathatják majd.

Go to top