bvsc-a-honap-muhelye-jelolt

Ismét asztalitenisz szakosztályt válaszott be Magyar Olimpiai Bizottság, a Decathlon Magyarország és az utanpotlassport.hu kuratóriuma „A Hónap Műhelye” jelöltjei közé. Az októberi tíz kiválasztott közé tehát bekerült a BVSC-Zugló asztalitenisz szakosztálya is, így a közönségszavazás és a kuratórium kedvező döntése alapján akár ötszázezer forintos vásárlási utalvány nyertese is lehet.

Herendi Iván szakosztályvezető a jelöléssel kapcsolatban elmondta: „Úgy éreztük, hogy szeptemberben szakosztályunk összteljesítménye olyan eredményes volt, hogy ismét eséllyel pályázhatnánk A Hónap Műhelye cím elnyeréséért. Az utánpótlás korosztályhoz tartozók közül András Csaba, Bruckner Máté, Kovács Gábor, Kovács Sebestyén, Rózsa Dávid, Pálfy J. Jakab, Krebs Bálint és Krebs Levente versenyeredményei emelkedtek ki. A cím elnyeréséhez az alapítók értékelésén, minősítésén túlmenően a közönségszavazás is jelentős befolyásoló tényezőként szerepel. Ezúton is kérek mindenkit, hogy szavazzon a BVSC-Zugló asztalitenisz szakosztályára.”

A kuratórium hasonlóan indokolta a jelölést: „A BVSC-Zugló asztalitenisz-szakosztályának utánpótláskorú versenyzői figyelemre méltó eredményeket értek el szeptemberben. Az újonckorú András Csaba több fronton is felhívta tehetségére a figyelmet: a horvát nemzetközi utánpótlás-bajnokságon a serdülő párosok versenyében a nyolc közé jutott, a szekszárdi serdülő ranglistaversenyen – vagyis a nála idősebbek mezőnyében – pedig egyesben és párosban sem talált legyőzőre. Emellett a budapesti ifjúsági ranglistaversenyen ugyancsak párosban, klubtársával, Kovács Sebestyénnel diadalmaskodott, miközben győzelmekkel mutatkozott be a felnőtt NB I-ben. A 17 éves Bruckner Máté szintén remekelt a hazai viadalokon: az említett ifjúsági ranglistaversenyen egyesben esélyeshez méltó módon lett aranyérmes, klubtársával, Kovács Gáborral párosban második helyen végzett, míg a felnőttek között párosban a negyeddöntőig jutott a szintén BVSC-s Do Phuong Nam-mal az oldalán. Rajtuk kívül az újonc- és serdülő ranglistaversenyen Rózsa Dávid, Pálfy János Jakab, Krebs Levente és Krebs Bálint is a legjobbak között szerepelt.”

A szavazatokat ezen a linken adhatják le: http://j.mp/honapmuhelye

A szavazáskor az utanpotlassport.hu rendszere visszaigazoló emailt küld. Tapasztalatunk szerint ez az email szinte azonnal, de maximum néhány percen belül megérkezik. Ha nem érkezik email, annak oka az is lehet, hogy a különböző levelező rendszerek hirdetésnek érzékelhetik az elektronikus levelet, ezért érdemes figyelni a spam mappákat is.

 

 

Go to top