kecskemeti-spartacus

Női Extra Liga. csapatbajnoki mérkőzések 2019.10.19. /Kecskemét, Cserhát u.1.,Balla József csarnok/

Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér I.- HUFBAU-AKKER Ambrus AA I. 6/0

Győztesek: Radonjic Alexandra 2, Füle Kata 2, Drabant Anita 1 és a Füle/Radonjic páros

Szoros mérkőzésnek ígérkező összecsapáson magabiztosan játszottak a kecskemétiek. Mind három lány küzdésből jól vizsgázott. Párosunkon sem találtak fogást. Az esetenkénti döntő szettekben kétség nem férhetett a győzelemhez.

Párosban eddig csak egy vereséget elszenvedő párosunk látványos játéka, győzelme és az első két meccs megnyerése után már látszott, hogy sima győzelem várható!

Fodor Miklós edző:A harmadik összevont fordulóra nagyon jól felkészült csapattal álltunk asztalhoz. Az eredmény is ezt tükrözi. Helyenkénti megingást remekül korrigálták a lányok és nyerték meg a döntő szetteket.

Női AC Nyíregyháza- Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér I. 2/6

Győztesek: Radonjic Alexandra 2, Drabant Anita 2, Füle Kata 1 és a Füle/Radonjic páros

A Füle/Radonjicpárosunk nagyon gyorsan megnyerte a mérkőzést, imponáló játékkal a Laskai Írisz/Tarsoly Zsófia páros ellen. Az egyéni mérkőzések a délelőtti lendületet mutatták. Könnyedén nyertek a mieink. Drabant az első szettet elvesztve gyorsan ráérzett a védekező stílusú Fülöp Szilviára. Türelmes játékkal győzött. Laskai ellen félgőzzel is nyert Radonjic. Füle látványos labda menetek közepette verte Tarsolyt.A csapatmérkőzés állása 4/0 a kecskemétiek javára. A védekező Fülöp játékával meggyűlt a baja Radonjicnak, aki egy kissé türelmetlenül játszva, folyamatosan szaladt az ellenfele után. Drabantismét bravúros játékot bemutatva nyert Tarsoly ellen. Füle Kata 2/0 előnyről maradt alul a fiatal Laskai Írisz ellen. Radonjic tette fel az „i”-re a pontot Tarsoly könnyed legyőzésével.

Fodor Miklós edző:Asoltvadkerti mérkőzésünket gondoltuk szorosabbnak, de a délutáni Nyíregyháza elleni lett az. Nehéz a játékosoknak egésznap a teremben lenni, és amikor rájuk kerül a sor akkor felpörgetni magukat! De sikerült! Mindannyian jól küzdöttek! Izgalmas mérkőzések voltak, nagyon színvonalas poénokkal. Gratulálok a csapatnak, és jól bemelegítés volt a vasárnapi Budaörs ellenire. Attól a mérkőzés kimenetelétől függetlenül a 3. helyen fordulunk a tavaszi fordulókra.

Női Extra Liga. csapatbajnoki mérkőzések 2019.10.20.

/Kecskemét, Cserhát u.1.,Balla József csarnok/

Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér I. -SH-ITB Budaörsi 2i SC 0/6

A bajnokság jelenlegi élcsapatával találkoztak a Sparis lányok. A papírforma a válogatottakkal teletűzdelt Budaörs győzelmét ígérte. A mérkőzések az előzetes várakozásoknak megfelelően alakultak, de több mérkőzésen is sikerült megnehezíteni a bajnokaspiráns dolgát. A lányok felszabadultan és teher nélkül tudtak játszani és így remek labdamenetek, játszmák alakultak ki. A végére mérkőzést ugyan nem, de több játszmát is sikerült elcsípni, ami azért jelzi, hogy akár a legjobbakkal is jó meccseket lehet játszani.

Szabó Krisztián vezetőedző: a 0:6-os végeredmény ellenére a budaörsiek vezetője Somlyó Gergely a találkozó végén elismerően nyilatkozott a kecskemétiek teljesítményéről. A teljes idényt tekintve nagyon örülök, hogy nehézségeink ellenére csak a két élcsapat tudott bennünket megverni és a többi mérkőzésünket győzelemmel tudtuk zárni. A győzelmekből mindenki kivette a részét, ami jelzi csapatunk egységét és erejét. A lányok bíznak egymásban, ezért a nehéz helyzeteket együtt közösen tudták megoldani mérkőzésről mérkőzésre. A jövőre nézve ez hatalmas erőt ad csapatunknak és segíti, hogy minél magasabbra rakjuk a lécet.

Ujhidy Tibor elnök: Nagy büszkeséggel tölt el, hogy az Extra Ligás csapatunkban játszó négy játékos közül 3 kecskeméti nevelésű. Amikor elkezdődött a bajnokság csak távoli álom volt a FinalFour. Most pedig 2 pont előnnyel 3. vagyunk, ráadásul csak a két, válogatottakkal teletűzdelt Budaörs és Erdért ellen vesztettünk. Még nem merem kimondani, de egy nagy álom közelébe kerültünk. Iszonyúan akarnak a lányok, és nagyon erős a csapatszellem. Szinte extázisban játszanak versenyzőink minden meccsükön. Nagyon jó érzés, hogy itt van közöttünk Szvitacs Alexa is, aki a meccseken már edzőként is funkcionált. Van még egy teljes tavaszi idény, amit hiszem, hogy nem fogunk elrontani. Minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyok elégedve.

(Ujhidy Tibor)

Go to top