Az Asztalitenisz Sport Klub Szeged sportegyesület országos kiterjesztéssel, Emlékversenyt rendezett Török Misi bácsi kerekesszékes versenyzőjének emlékére.

 

A versennyel első kerekesszékes sportolónkra, nagyszerű barátunkra, emlékeztünk.

A versenyen 36-an indultak. (7 kerekesszékes, és 29 álló versenyző) Minden versenyszám győztese kupa, az 1-3. helyezettjei éremdíjazásban részesült.

A férfi 1-5-ös kategóriában az indulók között volt az ATSK Szeged versenyzője Major Endre is. A paralimpiai negyedik helyezett versenyző most hazai környezetben a legjobbnak bizonyult kategóriájában. A 4-5. kategóriában a győzelmet a szekszárdi Sebestyén András szerezte meg Dollenstein János és Laczi Ferenc előtt..

Az 6-10-es kategóriában a Gödi SE versenyzője Szigeti Béla nyert hibátlan teljesítménnyel. A hölgyek 6-10-es versenyében az MTSE-s Benke Mária bizonyult a legjobbnak.

A férfi páros 1-5. kategóriában a Dollenstein János-Sebestény András, a 6-10-es kategóriában a Farkas László-Szigeti Béla duó végzett az élen.

A verseny végén, egy összevont (integrált) versenyszám keretében mérhették össze tudásukat a mozgássérült sportolók, az ép versenyzőkkel.

Márki Ernő szervező

 

adobe-pdf

Eredmények

 

Néhány kép a versenyről:

 

tm3

 

tm2

 

tm5

 

törökm1

 

tm4

Go to top