török-mihaly-emlekverseny

Az Asztalitenisz Sport Klub Szeged sportegyesület országos kiterjesztéssel, Török Mihály Emlékversenyt rendez a két éve elhunyt Török Misi bácsi kerekesszékes versenyzője emlékére. A versennyel első kerekesszékes sportolónkra, nagyszerű barátunkra, emlékezünk. Misi bácsi 20 éves asztalitenisz múltja, eredményei a mai napig kiemelkedőek az országban, versenyünkkel a sportág iránti szeretete előtt tisztelgünk.

Verseny szervezője:
Magyar Asztalitenisz Szövetség
Asztalitenisz Sport Klub Szeged

A verseny támogatója:
Magyar Asztalitenisz Szövetség
Nemzeti Együttműködési Alap

A verseny helye:
Szeged, Karolina Általános Iskola Tornacsarnoka (6726 Szeged, Szentháromság u. 70-76.)

A verseny időpontja:
2015. szeptember 19. (szombat) - 11 óra

Főbíró: Márki Ernő, Főbíró helyettes: Brunczvik Géza, Titkár: Dr. Kaiser János

Versenyszámok:
Női egyéni: 3-4-5, 6-7-8, 9-10-es kategória
Férfi egyéni: 1-2, 3, 4-5, 6-7, 8, 9-10-es kategória + integrált verseny
Női és Férfi páros   

Egy versenyszámot csak akkor indítunk el, ha legalább 4 induló nevezett. A páros versenyszámokra a két külön egyesületbeli versenyző nevezése csak akkor fogadható el, ha mindkét egyesület nevezi saját versenyzőjét a választott párjával.

Nevezési határidő: 2015. szeptember 14.
A nevezéseket kizárólag elektronikus úton az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre kérjük küldeni.
A határidőig be nem érkezett nevezéseket figyelmen kívül hagyjuk. A páros versenyszámra a helyszínen is elfogadunk nevezést, illetve módosítási kérelmeket.

Nevezési díj: 1.500.-Ft/fő

Díjazás:
Minden versenyszám 1-3. helyezettjei éremdíjazásban részesülnek.

Egyebek:
A versenyzők a verseny megkezdése előtt fél órával a Versenybíróságánál kötelesek jelentkezni, mozgáskorlátozott versenyzési és sportorvosi igazulásukat bemutatni.

A verseny 8 db JOOLA asztalon, JOOLA *** labdával kerül megrendezésre. A versenykiírásban nem érintett kérdésekben a MOATSZ verseny és játékszabályai, valamint az idevonatkozó egyéb rendelkezések az irányadók. A rendezőség az öltözőben hagyott értékekért felelősséget nem vállal.

Versenykiírás: Nyomtatható verzió (letöltés)

Jóváhagyta: Dr. Stocker Miklós (MOATSZ főtitkára)

Go to top